Kim kazanacak acabaHhahah Aaa yok hiç banlanmadım çok şükür Emre hep başarısız oldu ama 4 yıldır hala pes etmedi yer cücesi![]()
![]()
![]()
Kim kazanacak acabaHhahah Aaa yok hiç banlanmadım çok şükür Emre hep başarısız oldu ama 4 yıldır hala pes etmedi yer cücesi![]()
![]()
![]()
Aaa niyeymiş o be hainKim kazanacak acabaYarında en çok mesaj atılanlar açıklanacak, yine zirvede olmazsın inş
Gınaa geldi sinirlerim bozuluyor
![]()
Hep zirvede olman sinir bozucuAaa niyeymiş o be hain![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa illa 1.kalmalıyım diye bir iddiam yok tabiHep zirvede olam sinur bozucu
2. Sıraya düş istiyorum inat ettim. Buda içimdeki psikopat tarafım herhaldeÇiğdem 2. Olacak diye totrm yapacam
![]()
Ona ne şüpheHahah Aaa illa 1.kalmalıyım diye bir iddiam yok tabiForumdan hergün keyif almaya çalışıyorum forumu biraz eğlendirebiliyorsak yetiyor yanı
![]()
![]()
![]()
Aaa teşekkürler inş cnmOna ne şüphe
Forumumuzun queen bal arısısın@destere de fok arısı
Sizsiz olmuyor valla, iyiki varsınız
Neyse, ben uyumaya gidiyorum, senin deyiminle cicili bicili rüyalar yarın şans senden yana olsun![]()
Aaa teşekkürler inş cnmHadi cicili bicili rüyalar sanada
![]()
erken kaçmışsınız hainlerOna ne şüphe
Forumumuzun queen bal arısısın@destere de fok arısı
Sizsiz olmuyor valla, iyiki varsınız
Neyse, ben uyumaya gidiyorum, senin deyiminle cicili bicili rüyalar yarın şans senden yana olsun![]()
Hahaha Aaa doğru sen sabah 8 de çok erken gelmişsin biz erken kaçmış oluyoruz saat olarak haklısın pardon cnmerken kaçmışsınız hainler![]()
Bu fokun sapıklık dışında işi gücü yokmu acabaNe rüyası ayoll daha uyumamışki 8 den sonra uyumuş yine öğlene yakın@destere
Gündüz uyuyor gecede sabaha karşı uyanınca forumda takılıyor sonra yine uyuyorBu fokun sapıklık dışında işi gücü yokmu acabaAllah bilir gece gece neler yapıyordur
![]()
Bu değirmenin suyu nerden akıyor acabaGündüz uyuyor gecede sabaha karşı uyanınca forumda takılıyor sonra yine uyuyor
![]()
![]()
![]()
İşi gücü yok askerlikte yokBu değirmenin suyu nerden akıyor acaba![]()
Senin oklavaların yüzünden çocuk sağlıklı düşünemiyor artıkİşi gücü yok askerlikte yok![]()
Hahaha Aaa doğru sen sabah 8 de çok erken gelmişsin biz erken kaçmış oluyoruz saat olarak haklısın pardon cnm![]()
![]()
@kerem
klavye başında uymuşum öyle içim geçti bir an , en son yabancı bir siteye girmiştim bir onu hatırlıyorumAhahahaha aynen. O saate kadar napıyordu acaba. Herhalde rüyasında bizi görünce sabah erkenden mesaj atmış@destere
klavye başında uymuşum öyle içim geçti bir an , en son yabancı bir siteye girmiştim bir onu hatırlıyorum![]()
Sen bencede hiç ayrılmıyorsun bilgisayar başından sızana kadar yazıyorsun uyandıkça aynen devam ediyorsun size sızana kadarSenin oklavaların yüzünden çocuk sağlıklı düşünemiyor artık![]()
Çocuğu ne hallere getirdin
![]()