Mehmet kim önemli olan o
Reklamlar bitmedi mi daha
Benum için önemli olan yılanlar gereksiz karakterler önemli değil.
Mehmet kim önemli olan o
Reklamlar bitmedi mi daha
Jet Sosyete ve şu siteden bahsediyorumReklam biteli 15 dk oldu, yorumlarimı da mi görmüyorsun?
Benim için erkek karakterler daha önemliBenum için önemli olan yılanlar gereksiz karakterler önemli değil.
Ben Whatsapp grubunda kritik yaptığımdan buraya fazla yazamıyorum ama artık ikisini birden yürüteceğimolum dizi mi izliyorsunuz, sohbet mi ediyorsunuz.Ara sıra oraya da bakın
İstese Serhanı alır düğünün kralını yapar ve ben olsam merveye inat alırım elinden e zaten adama da aşıkOya bozuldu kızın düğününü duyunca.
Merve de öyle diyordu, düğünü basıp öldürür hepsini.İstese Serhanı alır düğünün kralını yapar ve ben olsam merveye inat alırım elinden e zaten adama da aşık
Yapar valla,tabi timarhanelik olmazsaMerve de öyle diyordu, düğünü basıp öldürür hepsini.
Kız iyi konuştu ama. İnşallah Serhan'a yeşil ışık yakar da bir darbe daha indirir Merve'ye.Oya bozuldu kızın düğününü duyunca.
Serhan yazacaktın galiba, yanlış alarm beybimPelo çok tatlı ya.
Evet oda şey barizSerhan yazacaktın galiba, yanlış alarm beybim
Bu arada Oyanın yardımcı sana benziyor. Benziyo dimu Ahmede@Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati
Çok tatlış ama benim kadar Queen değil. .s.sSerhan yazacaktın galiba, yanlış alarm beybim
Bu arada Oyanın yardımcı sana benziyor. Benziyo dimu Ahmede@Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati
Ben en başta bu kız sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?