Mehmet kim önemli olan o
Reklamlar bitmedi mi daha![]()
Benum için önemli olan yılanlar gereksiz karakterler önemli değil.
Mehmet kim önemli olan o
Reklamlar bitmedi mi daha![]()
Jet Sosyete ve şu siteden bahsediyorumReklam biteli 15 dk oldu, yorumlarimı da mi görmüyorsun?![]()
Benim için erkek karakterler daha önemliBenum için önemli olan yılanlar gereksiz karakterler önemli değil.![]()
Ben Whatsapp grubunda kritik yaptığımdan buraya fazla yazamıyorum ama artık ikisini birden yürüteceğimolum dizi mi izliyorsunuz, sohbet mi ediyorsunuz.Ara sıra oraya da bakın
![]()
İstese Serhanı alır düğünün kralını yapar ve ben olsam merveye inat alırım elinden e zaten adama da aşıkOya bozuldu kızın düğününü duyunca.![]()
Merve de öyle diyordu, düğünü basıp öldürür hepsini.İstese Serhanı alır düğünün kralını yapar ve ben olsam merveye inat alırım elinden e zaten adama da aşık
Yapar valla,tabi timarhanelik olmazsaMerve de öyle diyordu, düğünü basıp öldürür hepsini.![]()
Kız iyi konuştu ama. İnşallah Serhan'a yeşil ışık yakar da bir darbe daha indirir Merve'ye.Oya bozuldu kızın düğününü duyunca.![]()
Serhan yazacaktın galiba, yanlış alarm beybimPelo çok tatlı ya.![]()
Evet oda şey barizSerhan yazacaktın galiba, yanlış alarm beybim
Bu arada Oyanın yardımcı sana benziyor. Benziyo dimu Ahmede@Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati
Çok tatlış ama benim kadar Queen değil. .s.sSerhan yazacaktın galiba, yanlış alarm beybim
Bu arada Oyanın yardımcı sana benziyor. Benziyo dimu Ahmede@Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati
Ben en başta bu kız sanmıştım