Oya ve Serhan sonunda kavuştu! İşte sansürsüz o kavuşma sahnesi!
https://twitter.com/x/status/958445411177582598
Ufak Tefek Cinayetler Her Salı 20:00'da Star'da!
Orjinali böyleEn sonuna kadar bakmadım, TV'de ne kadarı yayınlanmadı bunun? Bir şey yok ki.
Vay halimize o zaman.Orjinali böyle4:00'da izlemeye başla.
Yok ben tahmin ettim.Vay halimize o zaman.
Çözümü böyle bir sahneyi yayınlamamak olmamalıydı bence ama en azından Mert Fırat lincine rağmen İhtiyaç Haritası projesine yer vermeleri güzeldi.Yok ben tahmin ettim.Troller filan 1 haftadır bu diziye sardı şimdide.Sorsan Aşkı Memnunun her bölümünü bilir neyse
Bihter'le Behlül'ün koruda meşhur bir sahnesi var yuvarlanmalı falan, bir tekrarda o sahneyi kesmişlerdi. O gün bu ülkeden umudu kestim.Bu sahnenin nesi var cidden Ay Yapım iyice korkak oldu. Kanal D zamanında Bihter ile Behlülu yayınlardı Star 2 öpüşme sahnesini bile yayınlamıyor. Kanal D farkı.
aşk-ı memnu devirleri biteli çok olduÇözümü böyle bir sahneyi yayınlamamak olmamalıydı bence ama en azından Mert Fırat lincine rağmen İhtiyaç Haritası projesine yer vermeleri güzeldi.
Bihter'le Behlül'ün koruda meşhur bir sahnesi var yuvarlanmalı falan, bir tekrarda o sahneyi kesmişlerdi. O gün bu ülkeden umudu kestim.
Biz değil star tv sansüre zorluyor biziBu sahnenin nesi var cidden Ay Yapım iyice korkak oldu. Kanal D zamanında Bihter ile Behlülu yayınlardı Star 2 öpüşme sahnesini bile yayınlamıyor. Kanal D farkı.
keşke o devirler hiç bitmeseydiaşk-ı memnu devirleri biteli çok oldu
Yapımızı kötülüyorsun cnmsss
Evet ah 2009'da o koru sahnesi nasıldı öyle yakeşke o devirler hiç bitmeseydi
hele ki sezon finalindeki sera sahnesiEvet ah 2009'da o koru sahnesi nasıldı öyle yaZamana göre baya iyi ve cesur bir sahneydi
Onu dedim bende işte koru nereden çıktı sera doğruhele ki sezon finalindeki sera sahnesi
Star fanı kim forumda dur ben ona çatayımYapımızı kötülüyorsun cnmsss
hemde çok iyidi be.teve2 de bugün yani dün 1.bölümden başladı 38.bölüme gelince haber edelim birbirimizeOnu dedim bende işte koru nereden çıktı sera doğru
Baya iyiydi o sahne.
Aşk-ı Memnu'nun devrinin geçmesi için onun tarzında ondan daha iyi bir kaç dizinin gelmesi lazım. Ben göremiyorum pek yıllardır öyle diziler.Yapımızı kötülüyorsun cnmsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?