Ufak Tefek Cinayetler - 14.Bölüm | Oya ve Serhan... (Sansürsüz)

En sonuna kadar bakmadım, TV'de ne kadarı yayınlanmadı bunun? Bir şey yok ki. :D

Ahlakımızı ve aile birliğimizi koruduğun için teşekkürler RTÜK. :bhr: :A

Bu sahnenin nesi var cidden Ay Yapım iyice korkak oldu. Kanal D zamanında Bihter ile Behlülu yayınlardı Star 2 öpüşme sahnesini bile yayınlamıyor. Kanal D farkı.:bhr:

Ya bunun nesine sansür uyguluyorlar be yazıklar olsun

Yok ben tahmin ettim. :A Troller filan 1 haftadır bu diziye sardı şimdide. :A Sorsan Aşkı Memnunun her bölümünü bilir neyse :A
Çözümü böyle bir sahneyi yayınlamamak olmamalıydı bence ama en azından Mert Fırat lincine rağmen İhtiyaç Haritası projesine yer vermeleri güzeldi.

Bu sahnenin nesi var cidden Ay Yapım iyice korkak oldu. Kanal D zamanında Bihter ile Behlülu yayınlardı Star 2 öpüşme sahnesini bile yayınlamıyor. Kanal D farkı.:bhr:
Bihter'le Behlül'ün koruda meşhur bir sahnesi var yuvarlanmalı falan, bir tekrarda o sahneyi kesmişlerdi. O gün bu ülkeden umudu kestim. :F

Çözümü böyle bir sahneyi yayınlamamak olmamalıydı bence ama en azından Mert Fırat lincine rağmen İhtiyaç Haritası projesine yer vermeleri güzeldi.

Bihter'le Behlül'ün koruda meşhur bir sahnesi var yuvarlanmalı falan, bir tekrarda o sahneyi kesmişlerdi. O gün bu ülkeden umudu kestim. :F
aşk-ı memnu devirleri biteli çok oldu :X

@S.G.A.T. @Forumdash canınız mı sıkıldı:T: :T:

Son düzenleme:
Biz değil star tv sansüre zorluyor bizi :X Biz ki bu sezon ilk bölümden Çukur'a sevişme sahnemizle damga vurmuştuk :A Bize değil kanala laf edin... @Harunnn60