Ufak Tefek Cinayetler 13. Bölüm Yorumları

Son bir saati izlememiştim, tamamladım az önce.
Merve Aksak sen nasıl bir şeytansın????? Pelin'e kendi elleriyle sorun yaratıp sorunu çözdü ve evi aldı. :D Bu arada Tunç>>>Taylan. Pelin'in yerinde olsam Tunç'u anında kapardım.
Serhan'ın Merve'ye triplendiği sahneler iyiydi. Konuş aslanım.

Bölümü şimdi izliyorum. :A

Kraliçe geri dönüyor...

Z9VG1o.png

@Aserat @xemrexxx @Yiğitt @Dosi @vadikızı @Thequeer @S.G.A.T. @MasacRE- @ozmoturk @Halef @mesmeso61 @YıldırıM @yatutarsa @offensive @serhatt

Bölümü yeni bitirdim, çok iyi bölümdü. Merve ve Oya'nın yüzleşmesi özellikle güzeldi. Merve'nin eve taşınması, Pelin'in Tunç hoca olayının patlak vermesi, Tunç ve Pelin'in kocasının kavgası falan güzel sahnelerdi. :bhr:

Oya hepsini yemeğe çağırdı, her şey ortaya çıkıyor galiba. Fragman bekleniyor. :Z

Bölüm fena değildi. Muhteşem bişey yoktu ama gözüme aşırı derecede çarpan basit bi sahne vardı.

Tunç ve Taylan boğuştuktan sonra Pelin'in Merve'ye koşması çok basit geldi. Herşeyini Merve'ye yalvarıp yardım istemesini çok saçma buldum. Taylan'la barıştıran sonra Merve'ye hemen evi satması falan.. Merve'yi kandırabilirdi en azından..

Merve'nin evi bu kadar basit ve hızlı bir şekilde alması gözüme çarptı.

Birde bu Oya ve Serhan hiç heyecanlandırmıyor ya.. O aşk duygusunu veremiyorlar. Birkere zaten yakışmıyorlar. Senaryo değiştirilmeli bence..

harika bölümdü Queen Merve geir döndü herkese haddini bildirdi:oley:

neyse haftaya en çok taylann tepkisini merak ediyorum inşallah olayı yanlış anlayıp oyaya sırnaşmaz:F

Dün gece televizyonda gördüm izledim, uykusuz kaldım ama değdi. :D Sen nasıl bir kadınsın Merve. Çözümler harikaydı. Mü kem mel bir bölümdü. :D