Hocayla olan durumdan bi açık bulur muhtemelenFragman bomba Pelin Merveyi hiç tanımamış açığımı bulamazsın diyo Merve bu bulmazmı hiç
Hocayla olan durumdan bi açık bulur muhtemelen
evet yaaaa taylana direkt olarak söylemesine çok şaşırdımMuhtemelen değil k esin bulacak Merve Taylana kadar giden mesele Merveye mutlaka gider
evet yaaaa taylana direkt olarak söylemesine çok şaşırdım
sapık be kafayı yemiş aşkından,aşkta değil ya gerçi saplantıYani nasıl gidip bi kadının kocasına bunu der anlayamadım
sapık be kafayı yemiş aşkından,aşkta değil ya gerçi saplantı
EVET SENARİST SAÇMALADI BİRAZPelini kaç kerre gördüde aşık olacak zaten bakalım bu işin sonu ne olacak
Fragman gerçekten sasirtmaca. Yani o düzenini bırakıp gidecek misin söylemleri Serhata değil aslında. Pelin in kocasına. Pelin in hoca ile olan durumu falan bunlar hep mervenin piyonlari oynatması. Merve önce öğretmeni gaza getirecek bence daha sonra da pelinin kocası ortalığı dağıtacak falan. Sonra pelin merveden yardım isteyecek ve merve evini bu sayede geri alacak. Demedi demeyin.ikinci fragman çıkmışş
@Aserat @Yiğitt @xemrexxx @Dosi @S.G.A.T. @Thequeer @MasacRE- @ozmoturk @Sherlock @Halef @mesmeso61 @YıldırıM @yatutarsa @offensive @serhatt
Fragman gerçekten sasirtmaca. Yani o düzenini bırakıp gidecek misin söylemleri Serhata değil aslında. Pelin in kocasına. Pelin in hoca ile olan durumu falan bunlar hep mervenin piyonlari oynatması. Merve önce öğretmeni gaza getirecek bence daha sonra da pelinin kocası ortalığı dağıtacak falan. Sonra pelin merveden yardım isteyecek ve merve evini bu sayede geri alacak. Demedi demeyin.
Kesinlikle Serhat değil. Bak görürüz.Aynı şeyleri düşünmüşüz öğretmeni gaza getiren kesin Merve Serhata dediğini düşünüyorum ben belli evi terk edecek Serhat
Kesinlikle Serhat değil. Bak görürüz.
Tabi ki ben.Bakalım hangimiz ki çıkacak Yıldırım Serhat değil diyosun bende Serhat diyorum bakalım ne olacak
Tabi ki ben.
FORUM yavaş mi ya
Acaba bu yavaşlık kıyametin başlangıcı mı? FORUM kapanacak mi?😱Bakalım ablamm
aynen forum yavaş bende zor bakıyorum konulara🙁