Ufak Tefek Cinayetler 13. Bölüm Fragmanı

Dizi Oya'nın sürekli iyi olma modundan çıkarsa efsaneleşir. Zaten çok iyi yılın dizisi şuan

Pelin neyse de diğerlerinden ne istiyorsun Merve :T: Geçen hafta yardım etti diye ayaklarına kapanacaktın kankan Oya'nın, şimdi gene çocuk mocuk olaylarını karıştırmış.

Bir de Oya gibi iyi bir karaktere gizli görevler vermeyin. Geçen bölüm kadının evine gitmesi, okula gitmesi falan gerçek dışıydı. Özellikle ev sahnesinde kocanız nerede kısmında takıldı kaldı :lol:

Kraliçem iki cephede mutlak zafer kazanacak ancak en büyüğünü kaybedecek gibi duruyor.

Fragman bomba Pelin Merveyi hiç tanımamış açığımı bulamazsın diyo Merve bu bulmazmı hiç:D

Fragman gerçekten sasirtmaca. Yani o düzenini bırakıp gidecek misin söylemleri Serhata değil aslında. Pelin in kocasına. Pelin in hoca ile olan durumu falan bunlar hep mervenin piyonlari oynatması. Merve önce öğretmeni gaza getirecek bence daha sonra da pelinin kocası ortalığı dağıtacak falan. Sonra pelin merveden yardım isteyecek ve merve evini bu sayede geri alacak. Demedi demeyin.

Fragman gerçekten sasirtmaca. Yani o düzenini bırakıp gidecek misin söylemleri Serhata değil aslında. Pelin in kocasına. Pelin in hoca ile olan durumu falan bunlar hep mervenin piyonlari oynatması. Merve önce öğretmeni gaza getirecek bence daha sonra da pelinin kocası ortalığı dağıtacak falan. Sonra pelin merveden yardım isteyecek ve merve evini bu sayede geri alacak. Demedi demeyin.

Aynı şeyleri düşünmüşüz öğretmeni gaza getiren kesin Merve Serhata dediğini düşünüyorum ben belli evi terk edecek Serhat