Önceki bölümlerde demiştiler, bu ev Merve ve abisinin ortak ahbabının eviymiş. Merve de biliyord burada saklanacağınıMerve Abisini nerden nasıl buldu yaa
Önceki bölümlerde demiştiler, bu ev Merve ve abisinin ortak ahbabının eviymiş. Merve de biliyord burada saklanacağını
ama yine oyaya geldi serhan ben anlamadım bu herifibırak oyayı merveyi bana gel SERHANİyi bölümdü. Merve daha iyi plan yapar diyordum. Buda iyiydi ama.
Güle güle Oya
Güle güle sana
ama yine oyaya geldi serhan ben anlamadım bu herifibırak oyayı merveyi bana gel SERHAN
dimi ya ne yapacığını bilmiyo hiçHerif sapık.s s
Serhan'dan yine soğudum.
Güzel senaryo tebrik ederimBölüme yeni başladım ve Pelin'e hemen sinir kaptım. Ancak bir teorim var. İlk olarak Enver Arzu'ya yanaşacak ve Arzu pas vermeyecek. Bunun üzerine kızı Mehmet'i gazlayacak ve o da Burcu'ya sonunda tekmeyi vuracak.
Pelin ve Taylan ayrılırlar. Pelin biraz hocayla takılır sonra boşluğa düşer. Burcu'da boşta kalınca Taylan'a yanaşır.
Kraliçemiz büyük ihtimalle aşk savaşını kaybedecek ve Oya ile Serhan birlikte olacak ancak bu bitti demek değil. Kraliçem zümrüdüanka gibi küllerinden doğacak ve her şeyini geri alacak. En sonunda evini geri alacak ve Pelin'de bunu kendini yediremeyerek onu camdan aşağı atacak.
Ama çok olası değil mi be?Güzel senaryo tebrik ederim
Kesinlikle çok olası,muhtemelen böyle bişeyler olucak bencedeAma çok olası değil mi be?