'Uğurlugiller' ve 'Ferhunde Hanımlar' Tekrarlarıyla TRT 1'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Unutulmaz dizilerden olan 'Uğurlugiller' ve 'Ferhunde Hanımlar' tekrarlarıyla TRT 1'de!

hqdefault.jpg

VfAUT_1561364754_9888_w700_h392.jpg

1988 - 1991 yılları arasında TRT 1'de ekrana gelen ve Yıldız Kenter, Şükran Gngör, Tevfik Gelenbe, Gül Onat ve Berna Laçin gibi isimlerin yer aldığı 'Uğurlugiller'; Beyhan Saran, Baykal Saran, Güven Hokna, Melek Baykal ve Şahap Sayılgan'ın başrollerini paylaştığı, 1993 - 1999 yılları arasında ekrana gelen 'Ferhunde Hanımlar' tekrarlarıyla TRT 1'de ekrana geliyor.

6 Nisan Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 'Ferhunde Hanımlar' 08.30'da, 'Uğurlugiller' her Cumartesi ve Pazar 07.45'te TRT 1'de!​

Son düzenleme:
Ferhunde Hanımlar'ı TRT Arşiv'den takip ediyorum HD Kalitede. Keşke Bizim Evin Hallerini verseler öğle saatinde :(

Böyle nostaljik dizileri, üstelik yıllarca görmediğimiz işleri tekrar ekranda görmek güzel. Bunu da ancak Trt yapabilirdi zaten. Saati oldukça erken ama yine de doğru bi karar olmuş.

Nesi HD :A gayet net SD:A ve 4:3 formatında @bazinga tv de malasef 16:9 yapacaklari için herşey gerilmiş gibi çıkacak:A
Aman 4:3 ben bile rahatlıkta 16:9 yapıyorum bilgisayarda görüntü genişliyor ama başka modlarla üstten de yükseltip normalleştirebiliyorsun, yaparlar onu ya hatta ben Hayat Bilgisi'ni 4:3 videosunu bandicamla çekip aynı formatta 16:9 yüklemiştim. :A Yani çok göze çarpacak bir genişleme olmuyor. :A

Cennet Mahallesi ve diğerleri bekleniyorsunuz. :Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Aman 4:3 ben bile rahatlıkta 16:9 yapıyorum bilgisayarda görüntü genişliyor ama başka modlarla üstten de yükseltip normalleştirebiliyorsun, yaparlar onu ya hatta ben Hayat Bilgisi'ni 4:3 videosunu bandicamla çekip aynı formatta 16:9 yüklemiştim. :A Yani çok göze çarpacak bir genişleme olmuyor. :A

Cennet Mahallesi ve diğerleri bekleniyorsunuz. :Z
Evet ama görüntünün yarısı da gidiyor kırpılıp ediliyor :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash