Spor Uğurcan Çakır

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,820
Puanı
1,060
Galatasaray'ın Trabzonspor'dan 36 milyon euro bedelle transfer ettiği file bekçisi. Takımının Alanyaspor deplasmanında 8 kurtarışa birden imza atarak galibiyette büyük pay sahibi olmuştur. Ayrıca yaptığı 8 kurtarışla ligde en çok kurtarış yaptığı maçı egale etmiştir.

Alanyaspor’un oyuncuları az becerikli olsa puan almayı başarırdı.Ama Salı günü kendisini çok fena şeyler bekliyor.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Xde Trabzonsporluların her seferinde farklı lakaplar taktığını görüp gülmekten yarıldığım futbolcu

Bu arkadaşı hiç sevemiyorum. İnsanlıktan nasibini alamamış bir X kullanıcısı. Çok değil, Kerem Aktürkoglu transferi sonrası neler söylediğini herkes biliyor.
Kendisini tanımıyorum ama bu tweeti güzel.

Uğurcan, hayalleri için Galatasaray’ı seçti ve ne kadar doğru bir karar olduğu Liverpool maçından anlaşıldı. Haftanın 11’ine seçildi. Tüm dünya tanıdı.

Biraz duygusal bir tepki gösterdi Trabzonlular. Mantıken doğrusunu yaptı Uğurcan

Uğurcan, hayalleri için Galatasaray’ı seçti ve ne kadar doğru bir karar olduğu Liverpool maçından anlaşıldı. Haftanın 11’ine seçildi. Tüm dünya tanıdı.

Biraz duygusal bir tepki gösterdi Trabzonlular. Mantıken doğrusunu yaptı Uğurcan
Uğurcan Çakır özelinde demedim zaten. Bu arkadaş oynak biri. Hesabına girip Kerem Aktürkoglu'nun eşine ve kendi futbol hayatının son bulması için ettiği küfür ve bedduaları görebilirsiniz. Koyu fanatizmin vücut bulmuş hali. Tanrı ıslah etsin kendisini.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully

Dünya Uğurcan'ı uluslararası maçlarda bir kamyon dolusu gol yediği için tanıyordu zaten. :)

• Güldürdün
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor