Uğur Uzunel 'Şeref Meselesi' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesi'nin bir oyuncusu daha belli oldu.

Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik'in yer aldığı Şeref Meselesi'nin kadrosuna “Ağır Roman Yeni Dünya” dizisi ve “Kumdan Kale”, “Ferah Feza”, “El Yazısı”, “Evdeki Yabancılar” gibi filmlerde yer alan Uğur Uzunel dahil oldu.

Altan Dönmez'in yönetmenliğini üstleneceği Şeref Meselesi Eylül'de Kanal D'de!

BuCHv5aCQAEHVum.jpg:large

Küçük Gelin dizisinin yeni sezonunda Bengi Öztürk dışında başka yeni oyuncuları kimler olacak ?

Bir de Küçük Gelin dizisinin yeni sezonundan tüyolar ve bilgiler istiyorum lütfen.

Ekip 1 ve Ötesiz İnsanlar dizilerinden yeni sezon bilgileri de istiyorum ayrıca.

Tanımıyorum yakışıklı biriymiş kendini neden çıkarmamış ?
Bakalım nasıl oyuncu merak ettim.

Küçük Gelin dizisinin yeni sezonundan bilgiler ve tüyolar istiyorum.

Küçük Gelin dizisinin yeni sezonunda Bengi Öztürk dışında yeni oyuncuları kimler başka.

Ekip 1 Ötesiz İnsanlar ve İki Dünya Arasında dizilerinden yeni sezon bilgileri ve yeni sezon oyuncularını istiyorum lütfen.

Kaçak ve Kızılelma dizilerinin yeni sezon bilgilerini de istiyorum lütfen rica ediyorum sizden.

Küçük Gelin dizisinin yeni sezonundan bilgiler ve tüyolar istiyorum.

Küçük Gelin dizisinin yeni sezonunda Bengi Öztürk dışında yeni oyuncuları kimler başka.

Ekip 1 Ötesiz İnsanlar ve İki Dünya Arasında dizilerinden yeni sezon bilgileri ve yeni sezon oyuncularını istiyorum lütfen.

Kaçak ve Kızılelma dizilerinin yeni sezon bilgilerini de istiyorum lütfen rica ediyorum sizden.
Devam eden diziler tatilde biraz daha zamana ihtiyacımız var kadroları öğrenmek için, İş başı yaptıklarında herşey belli olur.:)

benim en çok merak ettiğim Küçük Gelin dizisidir yani dizinin yeni sezonundan bilgiler öğrenmek isterim

en çok merak ettiğim Küçük Gelin dizisidir yeni sezondan bilgiler öğrenmek isterim

Tiyatro oyuncusu 4 filmiyle birçok ödül almış. Dizide kötü karakteri oynayacak muhtemelen.:X
Yalan söylemiyim tanımyorum :X

Tiyatro oyuncusu 4 filmiyle birçok ödül almış. Dizide kötü karakteri oynayacak muhtemelen.:X
Yalan söylemiyim tanımyorum :X
Senin mesajlarından da bildirim gelmiyor. Ağır Roman Yeni Dünya dizisini izlemiştim ben hemen ordan tanıdım yoksa filmlerini bende izlemedim.:)

Senin mesajlarından da bildirim gelmiyor. Ağır Roman Yeni Dünya dizisini izlemiştim ben hemen ordan tanıdım yoksa filmlerini bende izlemedim.:)
Telden girdigim icin bildirim gelmiyor :D
Agır Roman tutmadı zaten xd
Nasıldı oyunculugu

Telden girdigim icin bildirim gelmiyor :D
Agır Roman tutmadı zaten xd
Nasıldı oyunculugu
Dizide Kolera'yı canlandırıyordu ağır abi yani.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919