Bu atasözünü Mesut Yar Show için demişti bir defasında hala unutamıyorım. @xBUGRAx
Neymiş kapadım ben Halk TV basıyor bir süre sonra beni.
Bu atasözünü Mesut Yar Show için demişti bir defasında hala unutamıyorım. @xBUGRAx
Kiboş daha önemli tabii.Neymiş kapadım ben Halk TV basıyor bir süre sonra beni.
Kiboş daha önemli tabii.
Saçlarım daha önemli.Mahalle yanarken hanımefendi saçını tararmış. O hesap
Boşuna hesap kitap yapmayın İlk turda Reis alacakTek korktuğum Kürt oyları işte emin olsam kesin Merale vercem. Ama Muharrem daha mantıklı bu açıdan fakat lider havası olarak kesinlikle Meral. Kafam çok karışık hepimizin iyi düşünmesi gerek.
Off hala ne diyor ya, bir hayata bakışına bak birde şu dediğine. Biraz prangalarından kurtul.Boşuna hesap kitap yapmayın İlk turda Reis alacak
Ben de YouTube den izliyorum.@mrt-06 Youtube'dan 13 Bin kişi izliyor yayını. 12 Bini fetöcü.
Bu da mı tesadüf ahahahaha.Off hala ne diyor ya, bir hayata bakışına bak birde şu dediğine. Biraz prangalarından kurtul.
Ben de YouTube den izliyorum.
Alttan alta Muharrem e fena çaktı. Erdoğan kimse kusura bakmasın bir tek benden korkuyor dedi. @Harunnn60 @xBUGRAx @YiğittAkşener fena gaza gelmiş.
İnce, ince ince dilimler Akşener'i.Alttan alta Muharrem e fena çaktı. Erdoğan kimse kusura bakmasın bir tek benden korkuyor dedi. @Harunnn60 @xBUGRAx @Yiğitt
Senden kim korkacak deseydin, iki günlük partiden mi korkacak Cumhurbaşkanım Erdoğan? @Maskeli FedaiAlttan alta Muharrem e fena çaktı. Erdoğan kimse kusura bakmasın bir tek benden korkuyor dedi. @Harunnn60 @xBUGRAx @Yiğitt
O bir kadın lütfen saygılı konuş.İnce, ince ince dilimler Akşener'i.
Aslında haklı ya öyle bir kitle var ki hala CHP camileri ahır yaptı diyor. Bu adamlar inceye vermez Akşener bunlara da değindi.Senden kim korkacak deseydin, iki günlük partiden mi korkacak Cumhurbaşkanım Erdoğan? @Maskeli Fedai
Bana ne canım, Meral Hanım'ın soyadı 'ince' olsaydı, o dilimleseydi ahahahaha.O bir kadın lütfen saygılı konuş.
Abi troll müsün yaaaBana ne canım, Meral Hanım'ın soyadı 'ince' olsaydı, o dilimleseydi ahahahaha.
Bunlar 14 seçim gaza gelen tipler şaşırmıyoruzSenden kim korkacak deseydin, iki günlük partiden mi korkacak Cumhurbaşkanım Erdoğan? @Maskeli Fedai
7 Haziranda kaybettiniz ya Allah aşkına o zaman ekonomik kriz de yoktu herhangi bir gerilim yoktu %40'a düştü şimdi her şey tepetaklak olmuşken akp kazanamaz. Aha buraya yazıyorum şuan AKP'nin oyu %30 civarında. Atın fava bekleyin.