Usta gazeteci Uğur Dündar, Halk TV'de Cumhurbaşkanı adaylarını ağırlamaya devam ediyor.
Uğur Dündar'la Halk Arenası, canlı yayınla Her Cuma 21.00'de Halk TV'de!
Programla ilgili yorum ve sohbetlerinizi bu konuda yapabilirsiniz.
Hahah çok komik nakliyeci tutucam ilk gün diyor. İzliyor musunuz @xBUGRAx @Yiğitt @Maskeli Fedai @Harunnn60 @S.G.A.T.
MERAL "MOMMY" AKŞENER PROGRAMA KATILIYOR VE SEN BENİ ÇAĞIRMIYORSUN!Hahah çok komik nakliyeci tutucam ilk gün diyor. İzliyor musunuz @xBUGRAx @Yiğitt @Maskeli Fedai @Harunnn60 @S.G.A.T.
Aman seni unutuyorum hep.MERAL "MOMMY" AKŞENER PROGRAMA KATILIYOR VE SEN BENİ ÇAĞIRMIYORSUN!
Fetöcüye mi vereceksin?Aman seni unutuyorum hep.
Oyum Merala.
Tek korktuğum Kürt oyları işte emin olsam kesin Merale vercem. Ama Muharrem daha mantıklı bu açıdan fakat lider havası olarak kesinlikle Meral. Kafam çok karışık hepimizin iyi düşünmesi gerek.Fetöcüye mi vereceksin?
Ne! Hainsin.Tek korktuğum Kürt oyları işte emin olsam kesin Merale vercem. Ama Muharrem daha mantıklı bu açıdan fakat lider havası olarak kesinlikle Meral. Kafam çok karışık hepimizin iyi düşünmesi gerek.
Yalan. Muharrem Bey'in karizması daha üst düzey. Çatla.Yalansa yalan de.
Onun gözleri güzel. Meral'in havası başka.Yalan. Muharrem Bey'in karizması daha üst düzey. Çatla.
Kuantum + Endüstri 4.0 > Meral Akşener + Havası + Fetö.Onun gözleri güzel. Meral'in havası başka.
Hay senin Fetön batsın.Kuantum + Endüstri 4.0 > Meral Akşener + Havası + Fetö.
Düşün artık o bile kurtaramıyor Meral Hanım'ı. Bu ne biçim kanal be. Ses yankı yapıyor.Hay senin Fetön batsın.
Survivor var.Hahah çok komik nakliyeci tutucam ilk gün diyor. İzliyor musunuz @xBUGRAx @Yiğitt @Maskeli Fedai @Harunnn60 @S.G.A.T.
Mahalle yanarken hanımefendi saçını tararmış. O hesapSurvivor var.
Bu atasözünü Mesut Yar Show için demişti bir defasında hala unutamıyorım. @xBUGRAxMahalle yanarken hanımefendi saçını tararmış. O hesap