Durum mesajımı okudun mu? 😢Melek Mosso avukatları olarak her daim işimizi layığıyla yapıyoruz.
Durum mesajımı okudun mu? 😢Melek Mosso avukatları olarak her daim işimizi layığıyla yapıyoruz.
Evet.Durum mesajımı okudun mu? 😢
Dostlar sağ olsun.Rahatsızlığını biliyordun değil mi?Evet.Hatta görünce bir süre bayağı kötü oldu içim, tekrardan başın sağ olsun.
Emin değilim ama galiba bilmiyorum. Neyi vardıDostlar sağ olsun.Rahatsızlığını biliyordun değil mi?
Özele geçiyorum.Emin değilim ama galiba bilmiyorum. Neyi vardı
TabikiiiSen çakıl asıl hadsiz.Senin Bmx bisiklet mi gelseydi?
Melek e laf yok. 😍
Of boşa yer ama ya, neyse Melek diğerlerinden daha dikkat çekici duruyor da Onur Buldu'yu fazla gereksiz övdüler ondan korkuyorum...
Ekran başına geçip izliyor musun şu an cidden? 😱Of boşa yer ama ya, neyse Melek diğerlerinden daha dikkat çekici duruyor da Onur Buldu'yu fazla gereksiz övdüler ondan korkuyorum...
Tabiki.Ekran başına geçip izliyor musun şu an cidden? 😱
Ya of olamaz Onur Buldu'yu fazla abartıyorlar yine kesin o car car car konuşacak Melek geri planda kalacak. Adı da geride.Vaktine yazık.@EmreCan
MM denilen şahsın ön planda olmasındansa Onur Buldu olsun., belki bu sayede reytingler az düşer.Ya of olamaz Onur Buldu'yu fazla abartıyorlar yine kesin o car car car konuşacak Melek geri planda kalacak. Adı da geride.
Çok komik bir yorum.MS denilen şahsın ön planda olmasındansa Onur Buldu olsun., belki bu sayede reytingler az düşer.
Negatife düşme sesi ile arka planda kalmaz. ☺️Ya of olamaz Onur Buldu'yu fazla abartıyorlar yine kesin o car car car konuşacak Melek geri planda kalacak. Adı da geride.
Ne yapsaydı senin kazığı mı bekleseydi ? @slhttnmtlVaktine yazık.@EmreCan
Zaten anonsta övgü bombardımanı geldi.
Sıradaki parça hangisi olsun? Benimki zaten belli.Zaten anonsta övgü bombardımanı geldi.İstediğim birkaç performans var yarısını söylese yine yeter.
Hayatım Kaymış'tan devam edebilirler.Sıradaki parça hangisi olsun? Benimki zaten belli.
@12.Adam yenilerden gidiyoruz baya, Keklik Gibi zor.Hayatım Kaymış ve Kirpiklerin gelir umarım.
------
Kadın orada şarkı söylüyor, arkadaki üçlü sohbet ediyor. Terbiyesizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?