Durum mesajımı okudun mu? 😢Melek Mosso avukatları olarak her daim işimizi layığıyla yapıyoruz.![]()
Durum mesajımı okudun mu? 😢Melek Mosso avukatları olarak her daim işimizi layığıyla yapıyoruz.![]()
Evet.Durum mesajımı okudun mu? 😢
Dostlar sağ olsun.Rahatsızlığını biliyordun değil mi?Evet.Hatta görünce bir süre bayağı kötü oldu içim, tekrardan başın sağ olsun.
![]()
Emin değilim ama galiba bilmiyorum. Neyi vardıDostlar sağ olsun.Rahatsızlığını biliyordun değil mi?
Özele geçiyorum.Emin değilim ama galiba bilmiyorum. Neyi vardı
TabikiiiSen çakıl asıl hadsiz.Senin Bmx bisiklet mi gelseydi?
Melek e laf yok. 😍
Of boşa yer ama ya, neyse Melek diğerlerinden daha dikkat çekici duruyor da Onur Buldu'yu fazla gereksiz övdüler ondan korkuyorum...
Ekran başına geçip izliyor musun şu an cidden? 😱Of boşa yer ama ya, neyse Melek diğerlerinden daha dikkat çekici duruyor da Onur Buldu'yu fazla gereksiz övdüler ondan korkuyorum...
Tabiki.Ekran başına geçip izliyor musun şu an cidden? 😱
Ya of olamaz Onur Buldu'yu fazla abartıyorlar yine kesin o car car car konuşacak Melek geri planda kalacak. Adı da geride.Vaktine yazık.@EmreCan
MM denilen şahsın ön planda olmasındansa Onur Buldu olsun., belki bu sayede reytingler az düşer.Ya of olamaz Onur Buldu'yu fazla abartıyorlar yine kesin o car car car konuşacak Melek geri planda kalacak. Adı da geride.![]()
Çok komik bir yorum.MS denilen şahsın ön planda olmasındansa Onur Buldu olsun., belki bu sayede reytingler az düşer.![]()
Negatife düşme sesi ile arka planda kalmaz. ☺️Ya of olamaz Onur Buldu'yu fazla abartıyorlar yine kesin o car car car konuşacak Melek geri planda kalacak. Adı da geride.![]()
Ne yapsaydı senin kazığı mı bekleseydi ? @slhttnmtlVaktine yazık.@EmreCan
Zaten anonsta övgü bombardımanı geldi.
Sıradaki parça hangisi olsun? Benimki zaten belli.Zaten anonsta övgü bombardımanı geldi.İstediğim birkaç performans var yarısını söylese yine yeter.
![]()
Hayatım Kaymış'tan devam edebilirler.Sıradaki parça hangisi olsun? Benimki zaten belli.
@12.Adam yenilerden gidiyoruz baya, Keklik Gibi zor.Hayatım Kaymış ve Kirpiklerin gelir umarım.
------
Kadın orada şarkı söylüyor, arkadaki üçlü sohbet ediyor. Terbiyesizlik.