Uçurum Yeniden Zirvede

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Uçurum , 'sosyal medyada en çok konuşulan yerli diziler' araştırmasında bu hafta zirvede yer aldı. İşte MTM'nin o araştırma listesi...

Uçurum sosyal medyada yarattığı etki ile Medya Takip Merkezi'nin (MTM) hazırladığı 8 - 14 Ekim tarihlerini kapsayan 'Sosyal medyada en çok konuşulan yerli diziler' listesinde zirveye yerleşti.

Leyla ile Mecnun listede 2. sırada yer alırken, 3 bin 402 iletiyle Kurtlar Vadisi 3. oldu.

İşte MTM'nin hazırladığı o liste;

med%285%29.jpg

Bide şunu reytinglerde görebilsek:( dip yapti iyice dizi...Kutlu bile artık isyan ediyor.Denekcilerin evine gidip bi bardak çay içmek istiyormuş :(

sosyal medyada konuşulanlarla izlenenler farklı .. sosyal medya fiyaskosu..

20:00 den 22:30 alınmasının sebebi işlenen konusundan dolayı yoksa pt1de de ii reytingler alıyodu

atv bu sefer iyi direndi uçurum konusunda... normalde atv dizi bitirme şampiyonudur ama bu sefer bitik bir diziyi sürdürme şampiyonu olacak ..

Vadi 3. olmuş kuzey listede işler güçler 4. ama reytinglere pek yansımıyor malesef öbgz muhtesem pis gani listede yok

sonunda benim dediğim saate alacaklar .. demiştim en uygun saat salıyı perşembeye bağlayan gece yani pazartesi günü 03 - 05 arası :)

Herkes kendi izlediğini över dimi? Diziyi Sana Ben Adem karakteri ölene kadarki bölümleri övuyorum...15 bölümcuk bisey izle diziyle fikrin değişcek görcen...AdeMin. Yerine gelen oğlanada hiç ısınamıcan... %100 çalışıyor denendi:):):):):)

Herkes kendi izlediğini över dimi? Diziyi Sana Ben Adem karakteri ölene kadarki bölümleri övuyorum...15 bölümcuk bisey izle diziyle fikrin değişcek görcen...AdeMin. Yerine gelen oğlanada hiç ısınamıcan... %100 çalışıyor denendi:):):):):)

ilk bölümünü izlemiştim ama başroldeki jön oğlana gıcık kaptım, yabancı kızlara uygulanan dublajda berbattı, daha sonra izlemeyi düşünmedim tek bölümde bıraktım :)

Haftaya Kuzey Güney İlk 3 de %100 Sosyal Medya Yıkıldı Bu Hafta #kuzeyenot

ilk bölümünü izlemiştim ama başroldeki jön oğlana gıcık kaptım, yabancı kızlara uygulanan dublajda berbattı, daha sonra izlemeyi düşünmedim tek bölümde bıraktım :)
Sonradan dublaj yapılmadı zaten...Adem biraz soguk tipti ama "gelen ggideni aratırmiş"lafınının canlı kanıtı :X