funda eryiğit ve esra ronabar dışında gerisi boş..
Jenerik nasıl olmuş sence? Sen eskisini çok severdinFunda Eryiğiti bu dizide sevdim.atv'nin keşfi galiba 3 dizide oynadi (benim izlediğim) 3'üde atv'deydi.Canım Ailem'de o kadar sevmedim ama burda sanki daha iyi rol kesiyor daha doğal oynuyor.
Jenerik nasıl olmuş sence? Sen eskisini çok severdin![]()
Yeni Jenerikte müziğin en güzel kısımları kesilmiş. Görsel olarakta eskisi çok daha güzeldi. Taktım ben bu jenerik konusuna kafayı![]()
Ben Uçurumu izlerken önce o jeneriği koyacağım sonra izleyeceğim. Yenisini geçiştirmek en iyisi
Öbür jenerikte emek var öbür jenerikte çekim yapmişlar.Öbür jenerik gibi jenerik bulamazsın TR'de.Öbür jenerik bir efsane öbür jenerik unutulamaz
ahahah iyi fikir
Ben Uçurumu izlerken önce o jeneriği koyacağım sonra izleyeceğim. Yenisini geçiştirmek en iyisiSanki eskisi gibi hiç değişmemiş
![]()
Aslında Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile benziyordu eski jenerik. Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin jeneriğini izledin mi?
ahahah iyi fikir![]()
Önemli Olan Görsel. O da eskiye göre kötü benceAyrica bu jenerikte isimlerde çok hizli geçiyor..
Aslında Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile benziyordu eski jenerik. Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin jeneriğini izledin mi?
- - - Ekleme - - -
Önemli Olan Görsel. O da eskiye göre kötü bence![]()
Ayrica bu jenerikte isimlerde çok hizli geçiyor..
Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin jeneriği hiçbir zaman değişmedi. Hala Aynı. ve şimdi bir kere izledim. Uçurum aynısını yapmış. Sadece burada geçmişten bugüne gösteriliyor. Acaba aynı kişi mi yaptı?