Uçurum | Yeni Jenerik | 2.Sezon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Uçurum | Yeni Jenerik | 2.Sezon

Moderatörün son düzenlenenleri:
Eskisi çok daha güzeldi bence. Hem de müziğin en güzel yerleri kesilmiş :(

Güzel olmus ama eskisinin grafik tasarimlari daha güzeldi bence

funda eryiğit ve esra ronabar dışında gerisi boş..

Funda Eryiğiti bu dizide sevdim.atv'nin keşfi galiba 3 dizide oynadi (benim izlediğim) 3'üde atv'deydi.Canım Ailem'de o kadar sevmedim ama burda sanki daha iyi rol kesiyor daha doğal oynuyor.

Jenerik Huzur Sokaği gibi ebru sanati efektiyle yapılmış biraz.Eski jenerik %100 en güzeliydi.En orjınaliydi.Az biraz Lady Gaga Bad Romance havasi olsada diğer jenerikte süperdi bence.

Son düzenleme:
Yeni Jenerikte müziğin en güzel kısımları kesilmiş. Görsel olarakta eskisi çok daha güzeldi. Taktım ben bu jenerik konusuna kafayı :D

Yeni Jenerikte müziğin en güzel kısımları kesilmiş. Görsel olarakta eskisi çok daha güzeldi. Taktım ben bu jenerik konusuna kafayı :D

Öbür jenerikte emek var öbür jenerikte çekim yapmişlar.Öbür jenerik gibi jenerik bulamazsın TR'de.Öbür jenerik bir efsane öbür jenerik unutulamaz :X

Öbür jenerikte emek var öbür jenerikte çekim yapmişlar.Öbür jenerik gibi jenerik bulamazsın TR'de.Öbür jenerik bir efsane öbür jenerik unutulamaz :X
Ben Uçurumu izlerken önce o jeneriği koyacağım sonra izleyeceğim. Yenisini geçiştirmek en iyisi :D Sanki eskisi gibi hiç değişmemiş :D

Aslında Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile benziyordu eski jenerik. Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin jeneriğini izledin mi?

- - - Ekleme - - -

Önemli Olan Görsel. O da eskiye göre kötü bence :)

Bu senekini diyorsan onu izlemedim.Eski OBGZ jeneriği değilde afişi çok guzel bence.Osman'ın kağit gibisini deniz içinde yuzdurme fikri çok güzel.

- - - Ekleme - - -

Ayrica bu jenerikte isimlerde çok hizli geçiyor..

Evet durdurup okumadım desem yalan olur :X

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin jeneriği hiçbir zaman değişmedi. Hala Aynı. ve şimdi bir kere izledim. Uçurum aynısını yapmış. Sadece burada geçmişten bugüne gösteriliyor. Acaba aynı kişi mi yaptı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin jeneriği hiçbir zaman değişmedi. Hala Aynı. ve şimdi bir kere izledim. Uçurum aynısını yapmış. Sadece burada geçmişten bugüne gösteriliyor. Acaba aynı kişi mi yaptı?

2.Jenerik için mi diyorsun 1.jenerik için mi? 1.jenerikte resimler yok bildiğin gerçek çekim.Ama 2.jenerik ucurumda 1.sezon ve 2.sezondan capsler kullanılmış.