Uçurum Bu Hafta Yayınlanmayacak

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
183
Puanı
144
ozelhaber.gif

Uçurum dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Onun yerine Bir Şarkısın Sen programı var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Acaba gün değişikliğine mi gidecek? Perşembe 23.00 olsa acayip izlenir. Ve ya Salı 22.15

gün değişikliği reytinge olumlu katkı sağlamayacaktır bu dizinin en fazla alacağı reyting 4 tür o da ab grubunda totalde daha düşük..

ya dizi zaten iyi baslangic yapamadi neden durup dururken sezon basinda ara veriyorlar anlamadim. Eger bir gün degisikligi olacaksa Vadi nin arkasina koysunlar en az 4 Reyting alir.

ya dizi zaten iyi baslangic yapamadi neden durup dururken sezon basinda ara veriyorlar anlamadim. Eger bir gün degisikligi olacaksa Vadi nin arkasina koysunlar en az 4 Reyting alir.

zorla izlettirilmez bir dizi :)) vadinin izleyicisi uçurum izlemez:)))

Atv diziyi bu hafta yayinlamak yerine haftaya muhtemelen baska bir gunde yayinlayacak..

Dizinin günü ve saatiyle baştan hiç oynamıyacakalrdi.Süreç film sanırım 2 projesinide peşpeşe oynatarak cumartesi gecesi süreç film gecesi mi yapmaya çalişmiş napmiş anlamadim ki.Alemin Krali ne olsun ki Uçuruma faydası olsun.Gittin onun arkasindan yayına sokturdun? Alemin Krali suan ki atv yayın prototipine uymayan bir dizi.Bence tez elden bitirilmeli.Uçurum 40dk özet ve ardindan yeni bölümüyle atv'yi şenlendirir.

son yaz ın arkasından iyiş gider ikisi de ab dizisi sonuçta

son yaz yeni başlayan bir dizi yarın millet habire zap yapacak bir son yaz bir öbgz bir babalar ve evlatlar arada hızını alamayan istavrite bile dalabilir:)) bu kadar curcuna arasında kafa yıpranıyor tabi odun değilki davul gibi oluyor sonra birde uçurummu izleyecek adam tv yi kapatır :)))

eski saatine alacaklar bu hafta yayınlamama sebebi son yazı salı üst üstte iki kez yayınlamak için. yine uçurum saat 23 de başlayacak. cumartaside dedi dizinin senaryosu eski halini mumla aratır durumuda aşıırı zorlama var artık