"Uçurum" Çarşamba Gününe Alındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

atv'de ekrana gelen ve yapimciligini Süreç Film'in üstlendigi "Uçurum" dizisinde son dakika gün degisiklikligi!

Sali günleri atv'de ekrana gelen dizi bundan böyle Çarsamba günleri ekrana gelecek. atv'nin bayram tanitiminda dizinin günü Çarsamba olarak geçiliyordu.

Dizinin yeni gününde veya sadece bayram nedeniyle yasayacagi gün degisiklikligiyle nasil reytingler alacagi merak konusu..

poster.jpg

FavoriForumum.NET | ÖZEL HABER

Son düzenleme:
Çarşambaya alındığını sanmıyorum. Ya bayramda o gün yayınlanacak, ya da montaj hatası var

Çarşambaya alındığını sanmıyorum. Ya bayramda o gün yayınlanacak, ya da montaj hatası var

Bence alinmis olabilir Çarsamba'ya.. Çünkü atv'nin Çarsambasi bos, malum Benim Için Üzülme Sali günü yayinlanacak..

Neden Persembe PT-2'de yayinlanmiyor anlamiyorum... Vadi'nin arkasinda yayinlanir iste..

Alev Alev iyi giderse bayramda Özet ve yeni bölüm olarak yayınlanır artık...Alemin Kralı'da çarşambaya alınır pt1'de pis yedilinden bişiler çalar heralde...Atv çarşamabalari süreç'e ayırdı diyorum hala...

Alev Alev iyi giderse bayramda Özet ve yeni bölüm olarak yayınlanır artık...Alemin Kralı'da çarşambaya alınır pt1'de pis yedilinden bişiler çalar heralde...Atv çarşamabalari süreç'e ayırdı diyorum hala...

Laf Alev Alev'den açilmisken, fragmani yayinladi atv az önce.. Etkileyici ve bir o kadar basarili bir fragman olmus bence..

Laf Alev Alev'den açilmisken, fragmani yayinladi atv az önce.. Etkileyici ve bir o kadar basarili bir fragman olmus bence..

Görüntü yönetmeni mi değişiyor yoksa görüntü ayarı mı bilmem ama değişince anca izlerim...O görüntü kalitesi nedir yahu el kamerasiyla çekilmiş amatör filmler gibi...

Görüntü yönetmeni mi değişiyor yoksa görüntü ayarı mı bilmem ama değişince anca izlerim...O görüntü kalitesi nedir yahu el kamerasiyla çekilmiş amatör filmler gibi...

Erler Film'in dizilerin görüntü kalitesi genellikle öyle.. Sesli çekmelerin de etkisi var..

Hmm, sit-com'lar çekilir.. drama nadiren.. mesela dis çekimi sahnelerinde dublaj kullanmak zorundalar bence
Erler film dış çekimlerde dublaj yapmaz(para harcanmasın :X) Ama diğer yapımlar yapıyor...Yada özel gürültü engelliyici mikrofon kullanıyorladir...Yani set arkasında bulunmasamda izlediğim videolarda hep öyle..

Erler film dış çekimlerde dublaj yapmaz(para harcanmasın :X) Ama diğer yapımlar yapıyor...Yada özel gürültü engelliyici mikrofon kullanıyorladir...Yani set arkasında bulunmasamda izlediğim videolarda hep öyle..

Evet, dizilerin kamera arkasi görüntülerden de görebilirsin mesela.. Birçok dizi sufle de yapiyor, yani senaryo set çalisini tarafindan sesli okunuyor ve oyuncu repligini söylüyor :)