Bu benim kullandığım uçak...
Galatadan atlayacağına profilime güzel bir şiir yaz sen ne zamandır şiir yazmadım darılıyorum amaaaGideyim de galatadan atlıyım ben belki öldüğümde rahat edersiniz...T
Hasibe kendini Royal sandığı için..Hayır, almazdım. Dolmuş mu la bu?
Dolmuş 25 lira, uçak bileti 5000 lira
O kadar para verip de yolculuk 50 dk olsa bile kimse ayakta gitmez![]()
Onu da 25 lira yapsınlar bak o zaman amuda bile kalkarak gideriz 😂Hayır, almazdım. Dolmuş mu la bu?
Dolmuş ve belediye otobüsüne de para veriyoruzSaçma sapan fikiri ortaya atanlardan nefret edilecek durum. Sineğin yağını çıkarmak derler ya işte bu. Kapitalist düzeninde kendi tanrısı kendisi olduğunu zannedenler.
Böyle fikirler çıkacaksa taş devrine dönelim daha iyi. Ayakta gitmem. Para verdiğin herşeyden hizmet beklerim.
Yaba yaba duuuu![]()
Ayakta gitmem zaten dolmuşa da çok nadir biniyorumDolmuş ve belediye otobüsüne de para veriyoruzGerektiğinde ayakta gitmeyi neden sorun etmiyoruz acaba?
![]()
Ben bir kurban bayramından sonra Rodos’a giderim Bodrumdan İstanbul’dan Bodrum’a bende vermem ayakta gitmek için @HollyDemon ☾☆sosyal medya görüntülü daha mantıklı olur ilk önce güven olur
Ben de seninle aynı fikirdeyim zaten de "para verdiğim her şeyden hizmet beklerim" dediğin için dolmuş ve belediye otobüsü örneğini sordumAyakta gitmem zaten dolmuşa da çok nadir biniyorum
Mecbur kaldığımız durumlar illaki var. Ayakta da gittik çok kez yıllarca 😨 ama para veriyorsak hemde uçak nedir fazla para ile zamanı ve konforu satın almadir. O yüzden uçak amacını aşıyor
Ya işte. Bir kez sorguladın mi hayatı gerisi gelir @Royal_Highness sorun ayakta gitmek değil ucuzluk ayağına daha çok yolcuyu konforsuz sadece bir et yığını gibi görüp bizlere kelle muamelesi yapan şirketler![]()
Hayır, almazdım. Dolmuş mu la bu?
Mesela İzmirden İstanbula 100 tl karşılığında 50 dk ayakta gitmez miydin?Ben de seninle aynı fikirdeyim zaten de "para verdiğim her şeyden hizmet beklerim" dediğin için dolmuş ve belediye otobüsü örneğini sordum
Onlara da para veriyoruz ama gerektiğinde ayakta gidiyoruz. Uçakta bunu neden kabul etmiyoruz da onlarda kabul ediyoruz sorusunun cevabını sen tek cümlede özetlemişsin ;
@RüzgarGülü: "uçak nedir fazla para ile zamanı ve konforu satın almadir"
Hayır gitmezdim. Karada giden bir taşıtta ayakta gidilir de havada giden bir araçta napıcaz tutamaçlardan tutup mu gideceğiz?Mesela İzmirden İstanbula 100 tl karşılığında 50 dk ayakta gitmez miydin?
Gız zaten yarı ayaktasın iştem😂😂😂Hayır gitmezdim. Karada giden bir taşıtta ayakta gidilir de havada giden bir araçta napıcaz tutamaçlardan tutup mu gideceğiz?![]()
Havuzlu mu istersin 😝😝Bu tarz uygulama çıkarıp oturmayı çok daha pahalı ve lüks bir şey yapabilirler![]()
Normali yeterli zaten daha binmedimHavuzlu mu istersin 😝😝
İlk bindiğimde kalkış anı heyecanlı gelmişdi..Normali yeterli zaten daha binmedim![]()
Oooooo Hülya Hanımmm altınları çıkardı 🤣🤣🤣uçakla gitmek çok rahat güzel yaa
otobüs tam bir çile