Klasik Two and a Half Men - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
CBS'te 2003 yılında başlayan Two and a Half Men bu hafta yayınlanacak olan 12. sezon finaliyle ekranlara veda edecek.

9 tane Emmy ödülü kazanmanın yanı sıra yayınlandığı süre içerisinde özellikle Charlie Sheen'li ilk 8 sezonuyla pek çok başarıya imza atan dizi yıllarca aldığı yüksek reytinglerle ekranların komedi klasikleri arasında çoktan yerini aldı.

Diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

Not: Bu başlık 16 Şubat 2015'te açılmış olup, önceki yorumlarla birleştirilmiştir...

Two And A Half Men 9x13

12.bölümü izlicektim ama ingilizce altyazılı olduğu için izleyemedim akşam evde izlicem başka siteden
Boş durmayayım diye 13.bölümü izledim
Dizi süper gidiyor yine, Alan Charlie gittikten sonra zirve yaptı her bölüm 2-3 defa sesli güldürüyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Two And A Half Men 9x14

Süper bir bölümdü yine. Walden reyiz saçları kestikten sonra daha karizma oldu
Alan yine sesli güldürdü

Two And A Half Men 2x20

Güzel bölümdü yine. Alan yine bölümün yıldızıydı
Charlie reyizden sonra Alan her bölümün yıldızı oluyor

Two and a Half Men

Cnbc-e'de denk gelip izledim daha önce izlememiş olsam da çok sıcak geldi sesli güldüğüm yerler oldu

Two And A Half Men 10x3

Dizi müthiş gidiyor
Walden geldikten sonra Alan nerdeyse her bölüm yerin dibine giriyor
Alan'ın düştüğü durum her bölüm sesli güldürüyor

Two And A Half Men 10x4

Yine çok iyi bir bölümdü. Miley Cyrus'un geldiği bölümdü

Sonuda hiç beklemediğim bir şekilde bitti. Dünyada o duruma en son düşecek erkeklerden biri olan Asthon Kutcher reyizin düştüğü durum kötüydü

9/10

Two And A Half Men 11x1

Geçen sezonlara göre biraz daha sönük başladı gibi. Alan'ı küçük düşürme üzerinden gidiyorlar genelde, bence başarılıda oluyorlar birçok sahnede güldüm yine ama Charlie'nin yokluğu hissediliyor.

8/10

Two and a Half Men 6x1

Çok çok uzun bir aradan sonra yeniden başladım. İlk bölüm için iyiydi özlemişim diziyi. Özellikle Charlie ve Alan'ın annesiyle olan diyaloglarını özlemişim.

8/10

Son düzenleme:
Two and a Half Men 6x2 6x3

Bu iki bölüm pek iyi değildi. Hatta 3. bölüm baya kötüydü.

Şu Jake büyüyünce aşırı gıcık bir tip oldu, ölsün bence.

Diğer bölümlerde eski formunu yakalar umarım dizi.

7/10 6/10

Son düzenleme:
Two and a Half Men 6x4

Bu bölüm toparlandı dizi. İğrençlikler yoktu.

Melissa'yı sevdiğimden de bölümü sevmiş olabilirim.

Alan ve Judith'in Jake diyalogu güldürdü.
Jake'in kendisini hiç sevmesem de (küçükken severdim
) onun üzerinden iyi espriler yapıyorlar zaman zaman.

8/10

Two and a Half Men 6x9

Dizi önceki sezonlara göre baya düşük tempoda gidiyordu. Hepsine tek tek yorum yazamadım ama çoğu bölüme 7 verdim. Fakat bu bölüm harikaydı. Açık ara sezonun en iyi bölümüydü.

Rahmetli Michael Clarke Duncan'ı konuk olarak görmek çok iyiydi. Karakteri büyük renk kattı. Alan da bölüm boyunca pek çok yerde sesli güldürdü.

Keşke her bölüm bu kadar güldürebilse.

9/10

Two and a Half Men 6x10 6x11 6x12

Geçen gün yazdığım bölümden sonra dizi baya çıkışa geçti. Üç bölüm de çok iyiydi.

Sanırım son bölümü biraz daha fazla sevmem ise Melissa ile alakalı oldu. Diziye 6 sezon içinde gelen en iyi kızlardan biri bence.
Ayrıca Charlie - Jake sahneleri de çok komikti.

Bu bölümden sonra 5-10 günlük bir ara verip araya başka dizi alacağım.

8/10 8/10 9/10

6x13 6x14 6x15 6x16

5-10 günlük ara dedim ama Episodes'a bağlanınca neredeyse bir ayı buldu ara.
Fakat bugün otomatiğe bağlayıp 4 bölüm izledim. 1-2 tane daha da izleyeceğim galiba.

İyi gidiyor dizi sezon başında bir ara düşen tempo yeniden yukarılarda geziyor.

6x13'te rüyadaki Jake'in kız versiyonu harikaydı, bölümü kurtarmaya tek başına yetti.

6x14'te Alan'ın sürpriz doğum günü partisi oldukça komikti.

6x15 içlerinde en zayıfıydı. Bu bölümde Chelsea'yi de görmüş oldum. @cevaa Pek sevmedim kendisini ama spoiler verme lütfen kendisi hakkında.
Bu bölümdeki tek güzel olay Charlie ile Jake arasındaki puding savaşlarıydı.

8/10 8/10 7/10 8/10

Bende pek sevmiyordum ama vücudu iyiydi özellikle göğüsler

Bende pek sevmiyordum ama vücudu iyiydi özellikle göğüsler
Zaten vücudu iyi olmayanı almıyorlar diziye.

6x17 6x18 6x19 6x20

Biraz düşüş var son bölümlerde 7 ile 8 arasında gidiyor bölümler ama yine de izlettiriyor sıkıntı olmadan.

6x19'daki erkek takımı kadrosu çok iyiydi. Zaten 8.8 puanla dizinin en yüksek puanlı bölümlerinden biri olmuş. Bence o kadar da değildi ama olsun.

7/10 7/10 8/10 7/10

Aynen

İlk bölümdeki Charlie ve Jake'in alışveriş sahnesine bak Chelsea figüran olarak var, sen aynı kadını sonra nasıl kadroya alıyorsun büyük hata yapmışlar bence

Kasiyer falan mı belki gerçekten Chelsea'dir o da. Sonuçta dizide iki kere gözükebilir.
Hayır ya Charlie ve Jake'i şarkı söylerken görüyordu, ne güzel bi çocuk sizde iyi bir babasınızmı ne diyordu ama söyleyişi biraz farklıydı, gerçek Chelsea gibi değildi