Twitter'da Polat Alemdar Geyikleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,667
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona dün akşam merhaba dedi.
Bölümün son sahnesinde Poalt Alemdar karakterinin yaşadığı ortaya çıktı ve olay dün gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Daha önce de defalarca kez ölümden dönen Polat Alemdar'ın fanları sevinirken;oaly antileri içni yeni bir geyik knousu oldu.
İşte atılan bazı tweetler:

- Polat Alemdar anayasanin ilk üç maddesi gibidir. Ölmez, ölemez, ölmesi teklif dahi edilemez

- polat alemdar gerçekten ölse kendide inanmayacak

- Polat Alemdar lan bu. Cerrahpasada sobaya bomba atmis adam oyle ha deyince olmez :D ayrica usumez,yorulmaz ve uyumaz. Herif android cikti :D

- South Park'ın ölüp ölüp dirilen Kenny Mccormick'i varsa bizdede Polat Alemdar var arkadaş. Bu gidişle 2 sezon sonra Kenny'i de geçer...

- Can konusunda Polat Alemdar, kedileri bile geçti.

- Polat Alemdar, azrail ile olan 25763198. randevusundan da alnının akıyla çıktı, helal olsun ona...

- Burdan tüm düşmanlarına sesleniyorum! POLAT ALEMDAR'ı bir de topuğundan vurun bakalım? Belki o zaman ölür.

- Polat Alemdar gerçekten ölse kendi de inanmayacak.

- Polat Alemdar'ın ölmesi demek, 6alatasaraylıların Kadıköy'de bizi yenmesi gibi bir şey :)

- Polat Alemdar'ın Yunan mitolojisinde ölümsüzlük tanrısı olduğunu biliyormuydunuz?

kaynak:TELEVİZYON GAZETESİ

@Forumdash @EveN @mrt-06 @yatutarsa @Yakamoz-Asi
awww_televizyongazetesi_com_ProxyImage_c2288020afc45a852403b0304bc4773a._.jpg

Ekli dosyalar

• awww_televizyongazetesi_com_ProxyImage_c2288020afc45a852403b0304bc4773a._.jpg
    awww_televizyongazetesi_com_ProxyImage_c2288020afc45a852403b0304bc4773a._.jpg
    11.4 KB · Hit: 384
Necati Sasmaz'in Basbakan ile görüsmesinden sonraki aciklamasi sebebiyle böyle haberlere katlanmasi gerekecek :)

Sağlam dalga geçmişler.:F

1. ve 3.sü harika.😀
Sonuncusuda iyiydi.:)Hiç bilmiyordum ama tahmin etmek zor değil.:)

Erol Kösede akşam dalga geçmeye çalışmış ama ağzının payını iyi vermişler şimdi buraya kopyalamaya üşendim. :D :D

aslında alay edilmesi kurtların ne kadar onemsindiginin göstergesi. sonuçta bu dizi kurmaca diğer dizilerde ne saçmalıklar oluyor kimse alay etmiyor. demek ki bir cekememezlik var. sanırım bu kurtların son zamanlarda hükumet politikalariyla paralel hareket etmelerinin payı büyük. görünen o ki twitter alay amettikce kurtların reytingi artıyor. ayni gezi eylemlerin akpyi büyüttüğü gibi. fanlari daha savunmaya itiyor.

aslında alay edilmesi kurtların ne kadar onemsindiginin göstergesi. sonuçta bu dizi kurmaca diğer dizilerde ne saçmalıklar oluyor kimse alay etmiyor. demek ki bir cekememezlik var. sanırım bu kurtların son zamanlarda hükumet politikalariyla paralel hareket etmelerinin payı büyük. görünen o ki twitter alay amettikce kurtların reytingi artıyor. ayni gezi eylemlerin akpyi büyüttüğü gibi. fanlari daha savunmaya itiyor.
vaşşhhhhh :D kvp kurmaca mı 😱

Ölmüyeceğini herkes gibi onlarda çok iyi biliyordu.Boşa karalama çabaları...

evet kurmaca hatta hayallerini yikacagim ama beren de dizideki gibi değil bilmiş ol ))
beren i biliyorum da :D penguenleri izlemek istemiyorsanız falan diyordu fragmanda hem sonra nedim malik=nesim malki aydın doğan=davut tataroğlu karacadağlar=sabancı lar a noldu (b)

Ölmüyeceğini herkes gibi onlarda çok iyi biliyordu.Boşa karalama çabaları...
bir senryoyu 2-3 ten fazla kullanırlarsa geyik konusu olurlar panpa :) dünyanın her yerinde böyle

napalım panpa forumun yarısı kvp ci konu açmiyler nasıl zaman geçecek :)

Bir tanede öven konunu görmedik ki.Şamar oğlanı yaptın adamı.:D

Bu arada bu güzelmiş.:D

Polat Alemdar, azrail ile olan 25763198. randevusundan da alnının akıyla çıktı, helal olsun ona...

Bir tanede öven konunu görmedik ki.Şamar oğlanı yaptın adamı.:D
ee napayım adam bir konuşma yaptı daha doğrusu yapamadı gündem oldu.oyunculuk yeteneğini öven bir usta isim-merci-ödülü yok.dizide değişik bir şey yo k5 tane konusunu açtım bu durumla ilgili :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919