Twin Peaks'in Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Twin Peaks'in Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Twin_Peaks_Banner_5_3_13-150x150.jpg

David Lynch'in televizyona büyük armağanı Twin Peaks 1990-1991 yıllarında yayınlanmasına rağmen hala çok izlenen, sıkı bir fan kitlesi bulunan dizinin yeniden ne zaman çekimlerine başlanacağı merak ediliyordu.

Showtime başkanı David Nevins, Dizinin Eylül ayında çekimlerine başlanılacağını dizinin 2016 yılında yayınlanacağını söyledi. Ayrıca eski kadroda bazı isimlerin olacağı ve yapım ekibininde aynı kalacağı bilgisi geldi.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Forumda beklediği ilgiyi bulamamıştı ama 1990 ile 2016 arasında çok büyük farklar olacak haliyle birkaç kişi 2016 sürümünü izler diye düşünüyorum. :D

Forum tarihinin en sevilemeyen dizilerinden biri oldu herhalde. :D Valla ben hiç bakmayı düşünmüyorum yeni versiyonuna ama IMDb'de 9.3 puanla giriş yaptığını görür gibiyim. :):)

Forum tarihinin en sevilemeyen dizilerinden biri oldu herhalde. :D Valla ben hiç bakmayı düşünmüyorum yeni versiyonuna ama IMDb'de 9.3 puanla giriş yaptığını görür gibiyim. :):)
Sen büyük umutlarla başlatmıştın. :D Hani kanalllar yüksek bütçeli dizilerini başlatıp reyting alamaz ya seninki de o hesap oldu. :D

Sen büyük umutlarla başlatmıştın. :D Hani kanalllar yüksek bütçeli dizilerini başlatıp reyting alamaz ya seninki de o hesap oldu. :D
Valla ben kendim için büyük beklenti içinde değildim ama forumdakilerin seveceğini düşünüyordum. O tarz polisiyeler sevildiği için ama bu diziye kimse ısınamadı nedense. :)

tekrar çekimi olursa kesinlikle izlerim eski versiyon berbattı aslında konu güzel gizem var herşey varda her dizi üstünden 10 yıl geçince bayatlıyor filmlere göre dizilerin şansızlığı bence çekim tekniği değişince kalitede düşüyor eminim zamanında izleseydik sevecektik :)