Evet okudum belkide dizisine oyüzden odaklanamadım bilemiyorum şey sahneleride çok aşırı gelmişti banaGame of thrones'u okudun mu sen😱 4 kitabı var iye biliyorum 9-10 kitap ne bee
Netten almıştım 30-40 tl miydi net parasını hatırlamıyorumda
Evet okudum belkide dizisine oyüzden odaklanamadım bilemiyorum şey sahneleride çok aşırı gelmişti banaGame of thrones'u okudun mu sen😱 4 kitabı var iye biliyorum 9-10 kitap ne bee
Evet okudum belkide dizisine oyüzden odaklanamadım bilemiyorum şey sahneleride çok aşırı gelmişti bana@mrt-06 @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
Netten almıştım 30-40 tl miydi net parasını hatırlamıyorumda
Ekli dosyayı görüntüle 81170
Neye bunun sendede mi vardıBen okurken sıkılmıştım. Odaklanamadım niyeyse.
Neye bunun sendede mi vardıAlacakaranlığımı diyorsun ama erkekler kadınlara oranla çok kitap okumayı sevmez zaten
Sen zaten yanlıs almıssın sanırım 3-4 ne cnmTaht oyunlarını okuyamadım diyorum. Diziyi izleyince hevesim kaçtı
Sen zaten yanlıs almıssın sanırım 3-4 ne cnm
Zaten kitabı ve diziyi aynı anda götüremezsin ben 2012 de mi ne almıstım 2015 civarlarını buldu tamamlamam bölük bölük , yani ondan sonrada dizisi sarmadıKitabını okuyorsan dizi sarmıyor , dizisini izliyorsanda kitabı sarmıyor sanırım
Sayı olarak dedim evetSen bi kitap iki cilt olduğu için 9 kitap demişsin.
Sayı olarak dedim evet
Keşke diziye bulasıp gözünü yormasaydın
Ben görmeden ulaştım için mutluyum o esereDiziye laf yok. Her yönü ile şahane bir eserdi
2020 hali var mı 😱CW le daha tanışmadan önce bunlarla tanışmıştık gayet güzel seriydi
Jacop sevgimizin bitmesine 3 yıl kalmış 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash
Mesela Harry Potter filmi daha iyi, bu film de öyle olur diye düşünmüştüm.Kitabı zaten iyi olan. Filminde bi şey yok ki. Kitabı aşırılık sürükleyicili
İşte 2020 lerde Esere dönüşüyormuş yanı artık ilgi alanımızda olmaz2020 hali var mı 😱
Mesela Harry Potter filmi daha iyi, bu film de öyle olur diye düşünmüştüm.
Senin neyin normal ki bu konuda normal davranacaksınNe kadar tuhaf Supernatural bile değil okuduğum tek kitap serisinin forumda yerden yere vurduğum Taht Oyunları olması@MasacRE @xemrexxx @Forumdash @mrt-06 @kerem @Harunnn60
9-10 serilik birşeydi birde
Niye böyle oldu ki bu çocuk madde mi kullanıyor.İşte 2020 lerde Esere dönüşüyormuş yanı artık ilgi alanımızda olmaz@sokak sanati
Herry başka sınıf arkadaşım gibiydi@xemrexxx @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?