TV'nin en cesur dizisi Spartaküs Star'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biraz geç saatte yayinlanmasina ragmen izlenecegini tahmin ediyorum.. güzel haber dizinin sevenlerine.

Gerçekten aşırı cesur bir dizi. Bu diziyi nasıl yayınlayacaklarını çok merak ediyorum. Büyük ihtimal buzlama yapacaklar aksi takdirde sahneleri kesmeye kalkarlarsa dizinin pek bir anlamı kalmaz...

Gerçekten aşırı cesur bir dizi. Bu diziyi nasıl yayınlayacaklarını çok merak ediyorum. Büyük ihtimal buzlama yapacaklar aksi takdirde sahneleri kesmeye kalkarlarsa dizinin pek bir anlamı kalmaz...

buzlama derken :D

Bu dizi sansürlenmeyecek kadar vahşet barındırıyor :smile: Sadece vahşet değil aslında :D İyi bir sansürlenme olursa izleyebilirim :smile:

internetten izleyecektim zaten. ama saati çok geç. cuma-cumartesi olursa bunun 2 katını alır.11de başlarsa güzel izlenir

Büyük ihtimal +18 sahneleri keserler... Dublajı başarılı olursa iyi bir share alabilir...

Büyük ihtimal +18 sahneleri keserler... Dublajı başarılı olursa iyi bir share alabilir...

+18 sahneleri keserlerse üstünede kanlı sahneleride sansürlerse kimse izlemez bence bu diziyi....dizinin büyük kısmı zaten +18
Bence The walkin dead ıda yayınlayabilirler cnbc-e de yayınlanmıştı....