TV8'den Yeni Yarışma: "Apartmanlar Yarışıyor"

E Müge sabah Gelinim Mutfakta çok izlenmiyor Temizlik Benim İşim de ortalama izleniyor yine diğerleri bunların 2 3 katı belki de izleniyor :A

En iyisi 16.30 bence. :A Gelinim Mutfakta bir düşüyor, bir yükseliyor ama yine de izleniyor.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Yine de izleniyor dediğin en fazla 2 küsur reyting bilmiyorum daha erken o kadar iyi de dur bi Temizlik Benim Işim varken rakip çıkamaz ki yapımcılari aynı :A

Geçen yaz ilk 15 içerisinde bile yer alıyordu Gelinim Mutfakta.

Aynen yapım şirketleri aynı olduğu için öyle bir şey olmaz. Hem de aynı kanala program yapıyorlar. :A

• Beğendim
Geçen yaz ilk 15 içerisinde bile yer alıyordu Gelinim Mutfakta.

Aynen yapım şirketleri aynı olduğu için öyle bir şey olmaz. Hem de aynı kanala program yapıyorlar. :A
Yazın televizyon izlenmiyor zaten valla bilmiyirum bu yeni yarışmacılarla ben hic sevmiyorum reytinglere de az da olsa yansıyor
Aynı kanala program mı yapıyorlar Doya Doya Moda demiyorum Temizlik Benim İşım bahsettiğim biri Fox da biri Tv8 de :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Yazın televizyon izlenmiyor zaten valla bilmiyirum bu yeni yarışmacılarla ben hic sevmiyorum reytinglere de az da olsa yansıyor
Aynı kanala program mı yapıyorlar Doya Doya Moda demiyorum Temizlik Benim İşım bahsettiğim biri Fox da biri Tv8 de :A

Eski yarışmacılar daha iyi. :A Yeni yarışmacıları kimse sevmiyor. :F

Hayır, TV8'e yaptıkları için Doya Doya Moda'nın saatine dokunmazlar. Lezzet Düşkünleri'de aynı saatinde 10'da kalır.

• Beğendim
Eski yarışmacılar daha iyi. :A Yeni yarışmacıları kimse sevmiyor. :F

Hayır, TV8'e yaptıkları için Doya Doya Moda'nın saatine dokunmazlar. Lezzet Düşkünleri'de aynı saatinde 10'da kalır.
Aynen bir gelecek Hatice ile Başak karşı karşıya Cansu ve Rayhan Hanım ile Ezgi gelecek ne kadar iyi olur

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Evet ama onlar o kadar iz bırakmadı şey dimi onlar karadenizli olanlar

Evet, Karadenizli olanlar. :Z

5b87b5312269a20f589c6e5f.jpg

Sunucu çok iyi, format da ilgi çekebilir bence. Pek bir şey anlamadım şu an için ama bekleyip görmek lazım, farklı bir iş gibi duruyor. :D