Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,716
- Puanı
- 1,060
Olmayacak gibi fotoğrafı yok dizi çekilmez kanal d nin sitesinden baktım@beyazsoy sen ne diyon bu işe biz çıkamadık işin içinden )))
Olmayacak gibi fotoğrafı yok dizi çekilmez kanal d nin sitesinden baktım@beyazsoy sen ne diyon bu işe biz çıkamadık işin içinden )))
Vadi izleyicisi fragmana kanal logosuna bakmaz. Tv2 de bile izleyen kitle kanal d de izler. Zaten vadi izleyen kitle kanal d başında oturup dandik dizi arasında fragman beklemez AC TV yi bekler bakar özel bolum var kapar TV yi ama maçın olması reytingi etkileyecekti @takas ne kadar aksini iddia etse de)))@beyazsoy sen ne diyon bu işe biz çıkamadık işin içinden )))
son cümle dışında hepsine katılıyorum ama bu hafta eğer kesin oynayacaksa yeni bölüm şov yapacaz bunu hissediyorum aga maçı 2 ye falan katlarız artıkVadi izleyicisi fragmana kanal logosuna bakmaz. Tv2 de bile izleyen kitle kanal d de izler. Zaten vadi izleyen kitle kanal d başında oturup dandik dizi arasında fragman beklemez AC TV yi bekler bakar özel bolum var kapar TV yi ama maçın olması reytingi etkileyecekti @takas ne kadar aksini iddia etse de)))
Tüyolar genel de tutuyor panpao daha belli değil panpakaynak tüyo diyor
))
kimle konuşuyon aga bizim tüyomuz sağlamdır açık ve NETTüyolar genel de tutuyor panpaama belli olmaz yine de
Vumaua iki gün var bakak görerekson cümle dışında hepsine katılıyorum ama bu hafta eğer kesin oynayacaksa yeni bölüm şov yapacaz bunu hissediyorum aga maçı 2 ye falan katlarız artıkzaten 2 kapışmamızda da maçı geçtik bu sefer oranlar yükselerek geçecez
Yok aga bölüm sonunda seyrettim. Bundan sonra böyle fragmanlara bakmıcamsen ciddi ciddi geçen hafta fragmanı izlemedin mi vay bealışmışsındır o zaman
![]()
bunu yapmaya cesareti ve gücü yeten başka bir dizi varsa buyursun görelimBende çok saçma bir düşünce buldum bununlamı övüneceler şaka gibi.![]()
aga adamlar coştu biliyosun vadi coştu mu önünde maçlar bile duramıyorVay be iyice meraklandım şimdi Vadiye bak bu sezon iyice sıradışı şeyler olmaya başladı perşembeyi bekliyoruz..![]()
Şimdi @RevaN yalan Dünya'nın son gün çıkan fragmanlarla yayınlandığından bahsetmesin.bunu yapmaya cesareti ve gücü yeten başka bir dizi varsa buyursun görelimfragmansız yeni bölüm resmen bir güç gösterisi yapıyoruz
aga adamlar coştu biliyosun vadi coştu mu önünde maçlar bile duramıyor![]()
Aga bölüm yayınlanmayacak haberin var değil mi ?bunu yapmaya cesareti ve gücü yeten başka bir dizi varsa buyursun görelimfragmansız yeni bölüm resmen bir güç gösterisi yapıyoruz
aga adamlar coştu biliyosun vadi coştu mu önünde maçlar bile duramıyor![]()
son gün yine iyi bizim perşembe yeni bölüme 1 saat kala çıkan fragmanımız bile var yani merak etme herşeyde olduğu gibi bunda da rekor bizdeŞimdi @RevaN yalan Dünya'nın son gün çıkan fragmanlarla yayınlandığından bahsetmesin.Bence bölüm yetişmedi bir kalıp uyduruldu.
![]()
son gün yine iyi bizim perşembe yeni bölüme 1 saat kala çıkan fragmanımız bile var yani merak etme herşeyde olduğu gibi bunda da rekor bizde
bu arada bölüm yok galiba kanal d fragman olmayınca yayınlamıyor heralde![]()
aga şekil yapıyolar işte vadi bu diğerlerinden farklı oldu hepFragmana paraları mı yetmemiş ki ?![]()
Acaip bir durum neden böyle birşey yapıyorlar ki ?
biz övünmekten sıkıldık onlar rekorlardan ilklerden sıkılmadılar vay arkadaşİyi iyi öveneceğin bir konu daha oldu.![]()