Tv Tarihinde Bir İlk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Rekortmen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta olmadığını az önce açmış olduğum konuda belirtmiştim.
Buna hiçbir kaynağa dayanmadan tamamen fragmana bağlı olarak söylemiştim.Normal şartlarda bu zamana kadar fragman çıkmadıysa bölüm kesinlikle yok anlamına geliyordu.

Ancak elimize geçen son dakika tüyosuna göre Türk Tv tarihinde belki de eşine rastlanmayan ve Vadi tarihinde bir ilk olacak şekilde fragman yayınlanmayacak.

235.Bölümün fragmanı yayınlanmayacak ancak yeni bölüm kendi gününde kendi saatinde olacak.
Alınan tüyolara göre çok heycanlı bir bölüm olacak.

Kanal D yeni bölüm tanıtımı yapar bir şekilde sanırım.. duyurma amaçlı.. fragmansız olmasına çok sevindim.. bu bölüm bu zamana kadar en çok merak edilecek ve dahada heycanlı izlenecek bir bölüm olacak çünkü bölüm hakkında hiç bir detay yok.. bence çok iyi oldu..

Tapatalk 2

Resmen saçmalık. :)
aga adamlar yapacak ilk ve rekor bulamayınca bunu bulmuşlar demekki saçma da olsa ilk biz yapıyoruz herşeyde olduğu gibi :D bi de reytingler artıyomuş kimse fragman çıkarmıyomuş :kiki:

Kanal D yeni bölüm tanıtımı yapar bir şekilde sanırım.. duyurma amaçlı.. fragmansız olmasına çok sevindim.. bu bölüm bu zamana kadar en çok merak edilecek ve dahada heycanlı izlenecek bir bölüm olacak çünkü bölüm hakkında hiç bir detay yok..

Tapatalk 2
fragmansız bölümü izlemek çok değişik olacak aga tuhaf bi duygu
vadi olsunda bu hafta fragman olmasa da olur napalım perşembeyi beklicez artık :D

aga adamlar yapacak ilk ve rekor bulamayınca bunu bulmuşlar demekki saçma da olsa ilk biz yapıyoruz herşeyde olduğu gibi :D bi de reytingler artıyomuş kimse fragman çıkarmıyomuş :kiki:

fragmansız bölümü izlemek çok değişik olacak aga tuhaf bi duygu
vadi olsunda bu hafta fragman olmasa da olur napalım perşembeyi beklicez artık :D

Bence yayınlanması en önemlisiydi.. umarız bir aksilik çıkmaz.. fragman çıkmış çıkmamış bence önemli değil.. bütün heycanımızı bölüme saklayacağız..

Tapatalk 2

Bence yayınlanması en önemlisiydi.. umarız bir aksilik çıkmaz.. fragman çıkmış çıkmamış bence önemli değil.. bütün heycanımızı bölüme saklayacağız..

Tapatalk 2
aynen öyle aga fragman olsa nolur olmasa nolur 1 dakka bile değil

forum tarihinde de bir ilk yeni bölümün olması haber oldu :F

Fragmansız yeni bölüm daha neler görcez bakalım))) tilki'nin neler yaptığını merak etmiştim çatlacaklar illa

Reytinglere gelirsek.. bu sezonun reytingleri ortada zaten.. daha ne kadar etkilenebiliriz ki.. Andy Garcia ile Vadi bu sezon muhteşem bölümlere imza attı ve biz reytingler de daha zar zor 9'a ulaşmış durumdayız.. bu sezonun reytingleri nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama birde fragmansız ölçsünler.. bakalım maçla birlikte kaç reyting alacağız. Bırakalım yayınlansın da, nasıl yayımlanırsa yayınlansın.. 🙂

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Eğer doğruysa çok tuhaf olmuş 😱 ama insanlar meraktan daha çok izlemek ister bu da reytingleri artırabilir. Kanal d dizinin sadece oyuncularına yer verip yeni bölümün olduğunu izleyicilere gösterir bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...