Ayça o kadar da yaşlı değil aslında. Sadece biraz büyük gösteriyor. 40'lı yaşlarını rahatlıkla oynayabilir...Ayça 3. Sezonda veya 4. Sezonda meryemin diziden ayrilip vahidenin gelmesi gibi kosem olabilir çünkü yaşlı kalir
Beren olsa super olcak
Ayça o kadar da yaşlı değil aslında. Sadece biraz büyük gösteriyor. 40'lı yaşlarını rahatlıkla oynayabilir...Ayça 3. Sezonda veya 4. Sezonda meryemin diziden ayrilip vahidenin gelmesi gibi kosem olabilir çünkü yaşlı kalir
Beren olsa super olcak
Ben olsam Benim adım Gültepe 23.15 yaparım Cuma günüGültepe'yi gençlerin gözünden anlatan bir dizi için bence gayet iyiydi. Ne çoktu, ne de az. Tam ortasıydı... [HASHTAG]#kosemsultanaycabingololsun[/HASHTAG]
Hayır, beğenmeyenler okumasın yani. Zor bir şey mi?
Yine ))Seviye tartismasi ))) valahi by dizinin tutmayacagini ilk bolum sonrasi yazacak kadar diziyi anlamis yanlisini ortaya koyacak kadar by islerde seviyem var Allah sukur))) senin seviyene kapilip seviyeni tartismayacagim))))Sen şuna "seviyemin düşük olduğunu kabul edemiyorum" desene...
Ve dediğim gibi diziyi beğenmediysen okumasaydın ve yorum yapmasaydın. Bu da benim sorunum değil...
Asıl ben senin seviyene kapılamayacağım. İlk bölüm biraz yavaş tempoluydu, ama sonraki bölümler harikaydı. Yani önyargılı davranıyorsun. Neyse, daha fazla seninle konuşamayacağım...Yine ))Seviye tartismasi ))) valahi by dizinin tutmayacagini ilk bolum sonrasi yazacak kadar diziyi anlamis yanlisini ortaya koyacak kadar by islerde seviyem var Allah sukur))) senin seviyene kapilip seviyeni tartismayacagim))))
Ama sadece ilk bölümü izlemiş. İlk bölüm yavaş tempoluydu, ama sonraki bölümler gayet iyiydi. Ben sadece 1. bölüme göre yorum yapılmaması gerektiğini söylüyorum. Bu arada teşekkür ederim...
Sagol keske batan beri by fikirde olaydin)))Asıl ben senin seviyene kapılamayacağım. İlk bölüm biraz yavaş tempoluydu, ama sonraki bölümler harikaydı. Yani önyargılı davranıyorsun. Neyse, daha fazla seninle konuşamayacağım...
Reytinglerle ilgilenmiyorum ve izlediğim diziler de değil malesefEmek verildiğini anladıysan niye okumadın?
Kaliteden anlamaması, kendi sorunu...@aserat54 Bu arada diziyi izlemiyorum ama baya emek vermişsiniz elinize sağlık dizinin bitmesi üzüntü verici ben dahil herkes öbgz patlaması yapacak zannetmiştik,o reytinglerle başka kanallar birkaç sezon sürdürürdü diziyi, Kanal D işte ..