TV Kehanetleri: Gültepe'ye Veda...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayça 3. Sezonda veya 4. Sezonda meryemin diziden ayrilip vahidenin gelmesi gibi kosem olabilir çünkü yaşlı kalir :)
Beren olsa super olcak :bhr:
Ayça o kadar da yaşlı değil aslında. Sadece biraz büyük gösteriyor. 40'lı yaşlarını rahatlıkla oynayabilir... :)

Sen şuna "seviyemin düşük olduğunu kabul edemiyorum" desene...

Ve dediğim gibi diziyi beğenmediysen okumasaydın ve yorum yapmasaydın. Bu da benim sorunum değil...
Yine ))Seviye tartismasi ))) valahi by dizinin tutmayacagini ilk bolum sonrasi yazacak kadar diziyi anlamis yanlisini ortaya koyacak kadar by islerde seviyem var Allah sukur))) senin seviyene kapilip seviyeni tartismayacagim))))

Yine ))Seviye tartismasi ))) valahi by dizinin tutmayacagini ilk bolum sonrasi yazacak kadar diziyi anlamis yanlisini ortaya koyacak kadar by islerde seviyem var Allah sukur))) senin seviyene kapilip seviyeni tartismayacagim))))
Asıl ben senin seviyene kapılamayacağım. İlk bölüm biraz yavaş tempoluydu, ama sonraki bölümler harikaydı. Yani önyargılı davranıyorsun. Neyse, daha fazla seninle konuşamayacağım...

@aserat54 ellerine sağlık süper olmuş :) :)
Yalnız ben @beyazsoy katılıyorum o izlemeden bir yorum yapmaz mutlaka izlemiştir de böyle bir eleştiri yapmıştır
Ama sadece ilk bölümü izlemiş. İlk bölüm yavaş tempoluydu, ama sonraki bölümler gayet iyiydi. Ben sadece 1. bölüme göre yorum yapılmaması gerektiğini söylüyorum. Bu arada teşekkür ederim...

Asıl ben senin seviyene kapılamayacağım. İlk bölüm biraz yavaş tempoluydu, ama sonraki bölümler harikaydı. Yani önyargılı davranıyorsun. Neyse, daha fazla seninle konuşamayacağım...
Sagol keske batan beri by fikirde olaydin)))

@aserat54 ellerine sağlık süper olmuş :) :)
Yalnız ben @beyazsoy katılıyorum o izlemeden bir yorum yapmaz mutlaka izlemiştir de böyle bir eleştiri yapmıştır

Sana da sagol))

@aserat54 sen simdi @beyazsoy yeni yeni tanıyorsun o iyiye iyi kötüye kötü der , mutlaka hoşuna gitmemiş birsey olabilir
bazen bende cok eleştirme diyorum ama lafta kalıyor sözüm :D
Neyse, insanların görüşüne karışmamam...
Sadece diziyi beğenmemesine rağmen neden okuyup yorum yaptığını anlayamadım... :)

@aserat54 Bu arada diziyi izlemiyorum ama baya emek vermişsiniz elinize sağlık dizinin bitmesi üzüntü verici ben dahil herkes öbgz patlaması yapacak zannetmiştik,o reytinglerle başka kanallar birkaç sezon sürdürürdü diziyi, Kanal D işte ..

@aserat54 Bu arada diziyi izlemiyorum ama baya emek vermişsiniz elinize sağlık dizinin bitmesi üzüntü verici ben dahil herkes öbgz patlaması yapacak zannetmiştik,o reytinglerle başka kanallar birkaç sezon sürdürürdü diziyi, Kanal D işte ..
Kaliteden anlamaması, kendi sorunu...

Konuyu sonuna kadar okudum başarılı bir yazı olmuş ama ben üzülmüyorum dizi için artık Kanal D'den kurtulduğuna seviniyorum sadece. :)

Konuyu sonuna kadar okudum başarılı bir yazı olmuş ama ben üzülmüyorum dizi için artık Kanal D'den kurtulduğuna seviniyorum sadece. :)
O da var tabii, ama yine de bir üzüntü mevcut içimde. Teşekkür ederim ayrıca... :)