TV Guide Tüm Zamanların En İyi 60 Dizisini Duyurdu!

Dallas öyle veya böyle herkesin ismini bildiği tek yabancı dizidir herhalde. Listede olmasına şaşırmamalı. Kaliteye dayandırılarak listeye girdiğini sanmıyorum. :)

ona bakarsan alfred hitchcook un alacakaranlık kuşağı dallastan daha anlamlı ve dünyada iz bırakmış bir diziydi onunda olması lazımdı :))

ben ilk sıranın friends ya da breaking bad olması gerektiğini düşünüyorum. ilk iki sıradaki sopranos ve seinfeld'i hiç beğenmedim.
friends gibi bir efsane 23. sırada olur mu?

walking dead yok prison yok gerçekten bu liste bana uymadı , :)
bahsettğin diziler bu listeye girmeyi hak etmiyor...

ben ilk sıranın friends ya da breaking bad olması gerektiğini düşünüyorum. ilk iki sıradaki sopranos ve seinfeld'i hiç beğenmedim.
friends gibi bir efsane 23. sırada olur mu?

bahsettğin diziler bu listeye girmeyi hak etmiyor...
ilk önce izle ondan sonra konuş derim ben , ikiside hak ediyor....

LOST ilk sırada yer almalıydı, bu zamana kadar izlediğim en iyi yabancı dizi gerçekten de çünkü. :)

Ünü Dallas'la kıyaslanamaz bence. :)

dallas seksenlerin, alacakaranlık 1950 lerin dizisi... şarap gibi yani:)

alacakaranlık kuşağı dizisine internette tesadüfen rastladım, bir iki bölümüne baktım çokda ilginç ve hala izlenebilir durumda.. imdb puanıda çok iyi..
dallas ise zamanında çerez niyetine izlenmiş şimdi kimse bakmaz:)

dallas seksenlerin, alacakaranlık 1950 lerin dizisi... şarap gibi yani:)

alacakaranlık kuşağı dizisine internette tesadüfen rastladım, bir iki bölümüne baktım çokda ilginç ve hala izlenebilir durumda.. imdb puanıda çok iyi..
dallas ise zamanında çerez niyetine izlenmiş şimdi kimse bakmaz:)
Zaten listede ilk 10 içinde? :D

ayyyy bu ne biçim liste yaaa gençlere soran olmamış galiba hiçç :D süpernatural diyorum başka bişi demiyorum
benim gözümde spn 1.sıradadır :D