Damien Duff
Süper Favori Üye
Ne tuzağı
Harun bakmıyor gülüp kaçtı ama süprize hazırlansın @Harunnn60 baya başına kötü şeyler gelicek ölmeyecek ama forumdan bir kaç oyuncu al bakmayanı hallet Faruk olabilir adaşın @xemrexxx olabilir lakabı safiyenin adamları olabilirPeki nasıl önlem alıcan ?
Arka Sokaklar hala özet yaHarun bakmıyor gülüp kaçtı ama süprize hazırlansın @Harunnn60 baya başına kötü şeyler gelicek ölmeyecek ama forumdan bir kaç oyuncu al bakmayanı hallet Faruk olabilir adaşın @xemrexxx olabilir lakabı safiyenin adamları olabilir
Anladım Halkın Polisince bakarmisin
Son 2 bölümüne mi ?Anladım Halkın Polisince bakarmisin
23.Bölümüne Kanal D De çocuklar Duymasın BAŞLAYINCA GÜN DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİRSon 2 bölümüne mi ?
Benim dizimin 23.bölümünde ?23.Bölümüne Kanal D De çocuklar Duymasın BAŞLAYINCA GÜN DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR
Benim dizimin 23.bölümünde ?
Yok daha var bitmesine ben her sezon 20 bölüm yapıcamSen diziyi bitirmekmi istiyordun ya
Yok daha var bitmesine ben her sezon 20 bölüm yapıcam
Ama abla her bölüm düşüş yaşıyo sıkıntı yaşıyom bende ya, gerçi bunlar daha ilk bölümler hikaye açısından her sezon 20'şer bölüm yayinlicamhe tmm bitirme güzel ilerliyor dizi
Hayır 236.bölüme bak @emree-29 kanal d nin dizileri zorlayabilirBenim dizimin 23.bölümünde ?
Benim dizi Pazartesi ya pompyHayır 236.bölüme bak @emree-29 kanal d nin dizileri zorlayabilir
Sihirli Hayatlar Salı Tuzak CUMARTESİ Adalet Peşinde Perşembe
Yani burdan konuşak da bari yükselir biraz eee abla sence Vadinin fragmanı ne zaman çıkarBiraz daha hareketlilik olursa okunur dizi ablam
Ama abla her bölüm düşüş yaşıyo sıkıntı yaşıyom bende ya, gerçi bunlar daha ilk bölümler hikaye açısından her sezon 20'şer bölüm yayinlicam
Benim dizi Pazartesi ya pompy
Yani burdan konuşak da bari yükselir biraz eee abla sence Vadinin fragmanı ne zaman çıkar
Yav böyle tüm kanaller fragmanı gösterse gişe patlaması yaşanır vallaha ama en iyisi kurtlar vadisi ırak tı demi ablaValla bir tahmin yok ama temmuzda çıkar diye düşünüyorum ya
Yav böyle tüm kanaller fragmanı gösterse gişe patlaması yaşanır vallaha ama en iyisi kurtlar vadisi ırak tı demi abla