YS Tuzak - 1.Bölüm ( Yeni Dizi )

@Polat Şaşmaz @emree-29 un dizisi

@sokak sanati

@Polat Şaşmaz ı sen getirirmisin buraya @emree-29 un dizisi @papuleoo benim mentiona gelmez

@cookies kötü başladı resmen
Açıkçası forumda dizi, program, yarışma okumayı bırakmıştım ama senin için okudum.

Senaryo genel anlamda sade ve anlaşılır bir dille yazılmış. Arıcılık olarak da herhangi bir sıkıntı göremedim. Konusu da çok güzele benziyor. Sadece bavulun içinde bir ton para çıktı denmesi mantık hatasıdır. Onun için bu dizi yazarken bu tür ayrıntılar önemli. Ben bir senaryo yazdım 2-3 yıldır yazıyorum en son 3 ay önce zor bitirdim. Yani sağlam bir iş olması için nicelikten ziyade niteliksel olmalı.

Şimdiden başarılar diliyorum emre.

Açıkçası forumda dizi, program, yarışma okumayı bırakmıştım ama senin için okudum.

Senaryo genel anlamda sade ve anlaşılır bir dille yazılmış. Arıcılık olarak da herhangi bir sıkıntı göremedim. Konusu da çok güzele benziyor. Sadece bavulun içinde bir ton para çıktı denmesi mantık hatasıdır. Onun için bu dizi yazarken bu tür ayrıntılar önemli. Ben bir senaryo yazdım 2-3 yıldır yazıyorum en son 3 ay önce zor bitirdim. Yani sağlam bir iş olması için nicelikten ziyade niteliksel olmalı.

benimkiside yarın zaten ramazan biraz sıkıntı yaratıyor @destere bu tür sevmiyor @papuleoo sen ne yazdıysan benim forum kanalında olabilir

Forumda senaryo yayınlamaktan çoktan vazgeçtim [emoji17] çoğu şeyi boykot ediyorum.
benimkilerin durumu biraz sıkıntıl @sokak sanati ,da beni boykot ediyor sebep music survivorda oy vermedim diye bide emire oy vermedim diye ben hiç seyretmedimki kara sevdayı felan yani emir karakteri ne onu bile bilmiyorum yani

benimkilerin durumu biraz sıkıntıl @sokak sanati ,da beni boykot ediyor sebep music survivorda oy vermedim diye bide emire oy vermedim diye ben hiç seyretmedimki kara sevdayı felan yani emir karakteri ne onu bile bilmiyorum yani
Sen iyisini yapmışsın. Zaten benim demek de istediğim tam olarak bu. Bir yarışma yapılıyor ve herkes birilerinden oy istiyor sonrada biz kazandık oluyor. Hiç diziyi izlememiş birinin vereceği oy kabul oluyor. Onun için sende benim gibi yap boykot.

Sen iyisini yapmışsın. Zaten benim demek de istediğim tam olarak bu. Bir yarışma yapılıyor ve herkes birilerinden oy istiyor sonrada biz kazandık oluyor. Hiç diziyi izlememiş birinin vereceği oy kabul oluyor. Onun için sende benim gibi yap boykot.
boş ver boykot kötü bir kere yaptım Ariana tamam güzel kızda sokak sanatinın seçtiği şarkıyı pek iyi söyleyememiş

Ufak tefek şeyler için kusura bakma, positif yorumun için teşekürler kardeşim

Amin inşallah, keşke şu Vadi başlasada hasret gidersem tv de birşey kalmadı
Allah'ın izniyle son gaz geliyoruz. Önce filmimiz gişede iyi iş yapsın devamında dizi şeklinde de yayına başlarız. Yeter ki biz izleyenler sinemada iyi destek verelim. Çok özledik efsaneyi çok [emoji17]

@emree-29 @pompy hayırlı olsun çocuklar :Z

yine bol diyologlu bir sahne yazılmıs ama konusmalar biraz replikleri daha sağlam olabilir vadi senaryolarındada bunu demiştim sana sanırım emre :A

son sahne heyecanlı bakalım kurtarablicekmi :F

@emree-29 @pompy hayırlı olsun çocuklar :Z

yine bol diyologlu bir sahne yazılmıs ama konusmalar biraz replikleri daha sağlam olabilir vadi senaryolarındada bunu demiştim sana sanırım emre :A

son sahne heyecanlı bakalım kurtarablicekmi :F
@destere yorum yapmaktan kaçtı beğenmek reyting etmiyor işte