Tuvana Türkay Albüm Çıkartıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sesi bana hoş gelmiyor, ancak bu çalışmasını merakla bekliyorum.

Galiba evet haklısın. Çünkü neden böyle düşman kesildiniz diye sorarsak hiçbirisi elle tutulur bir neden söyleyemez bence.
Ben söyleyeyim yaz döneminde ınstagram hesabından hakaret ve beddua içeren paylaşımlarda bulundu kendisini sevmeyenlere o zamandan sonra ben Tuvana'dan soğudum oyunculuğunu da beğenmiyorum yapay güzelliğini de

Ben söyleyeyim yaz döneminde ınstagram hesabından hakaret ve beddua içeren paylaşımlarda bulundu kendisini sevmeyenlere o zamandan sonra ben Tuvana'dan soğudum oyunculuğunu da beğenmiyorum yapay güzelliğini de
Ne yapacaktı teşekkür ederim mi diyecekti. Kıza Twitter'da ne hakaretler ediliyor şaşırıyorum kalıyorum vallahi
Sonuçta bu bir dizi bence hayali bir karakter ama fanlar abartıyor işte

Ne yapacaktı teşekkür ederim mi diyecekti. Kıza Twitter'da ne hakaretler ediliyor şaşırıyorum kalıyorum vallahi
Sonuçta bu bir dizi bence hayali bir karakter ama fanlar abartıyor işte
Beddua etme hakkını nerden buluyor tek sevilmeyen tek kötü yorum alan kendisi değil birçok isme neler neler yazılıyor herkes beddua mı ediyor

Beddua etme hakkını nerden buluyor tek sevilmeyen tek kötü yorum alan kendisi değil birçok isme neler neler yazılıyor herkes beddua mı ediyor
Bence beddua etmemiştir sen yanlış anlamışsındır. Çünkü Tuvana birsey yapsa Tuba fanları 10 koyuyor üstüne

Iste bende görmediğim için yorum yapamadım eğer o beddua resmi varsa atar mısın ?
o zman yorum yapabilirim yoksa görmediğim şey hakkında konuşursam günaha girerim
Beddua fotosunu saklayacak değildim herhalde
ama istersen twitter'dan bir araştır bulabilirsin belki yaz döneminde olmuş bir olaydı o olaydan sonra da Tuvana'ya büyük tepki oluşmuştu

Beddua fotosunu saklayacak değildim herhalde
ama istersen twitter'dan bir araştır bulabilirsin belki yaz döneminde olmuş bir olaydı o olaydan sonra da Tuvana'ya büyük tepki oluşmuştu
Tamam biraz araştırma yaparım
ayrıca tuvana gık dese sizde hemen protestoya başlıyorsunuz

Sesi de oyunculuğu gibi güzelmiş. Umarım iki meslekte de hak ettiği yerlere gelir.

şarkıcılığı oyunculuğundan daha iyi (besteciliği daha iyi) bu oyunculukta hata yaptı tubanın alt kadrosunda yer alıp hata yaptı; ama bu onu şarkıcı yaptı ))))