Tuvana Türkay Albüm Çıkartıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sesi bana hoş gelmiyor, ancak bu çalışmasını merakla bekliyorum. :)

Galiba evet haklısın. Çünkü neden böyle düşman kesildiniz diye sorarsak hiçbirisi elle tutulur bir neden söyleyemez bence. :)
Ben söyleyeyim yaz döneminde ınstagram hesabından hakaret ve beddua içeren paylaşımlarda bulundu kendisini sevmeyenlere o zamandan sonra ben Tuvana'dan soğudum oyunculuğunu da beğenmiyorum yapay güzelliğini de :)

Ben söyleyeyim yaz döneminde ınstagram hesabından hakaret ve beddua içeren paylaşımlarda bulundu kendisini sevmeyenlere o zamandan sonra ben Tuvana'dan soğudum oyunculuğunu da beğenmiyorum yapay güzelliğini de :)
Ne yapacaktı teşekkür ederim mi diyecekti. Kıza Twitter'da ne hakaretler ediliyor şaşırıyorum kalıyorum vallahi
Sonuçta bu bir dizi bence hayali bir karakter ama fanlar abartıyor işte :) :)

Ne yapacaktı teşekkür ederim mi diyecekti. Kıza Twitter'da ne hakaretler ediliyor şaşırıyorum kalıyorum vallahi
Sonuçta bu bir dizi bence hayali bir karakter ama fanlar abartıyor işte :) :)
Beddua etme hakkını nerden buluyor tek sevilmeyen tek kötü yorum alan kendisi değil birçok isme neler neler yazılıyor herkes beddua mı ediyor :)

Iste bende görmediğim için yorum yapamadım eğer o beddua resmi varsa atar mısın ? :D o zman yorum yapabilirim yoksa görmediğim şey hakkında konuşursam günaha girerim :)
Beddua fotosunu saklayacak değildim herhalde :D ama istersen twitter'dan bir araştır bulabilirsin belki yaz döneminde olmuş bir olaydı o olaydan sonra da Tuvana'ya büyük tepki oluşmuştu

Beddua fotosunu saklayacak değildim herhalde :D ama istersen twitter'dan bir araştır bulabilirsin belki yaz döneminde olmuş bir olaydı o olaydan sonra da Tuvana'ya büyük tepki oluşmuştu
Tamam biraz araştırma yaparım :D ayrıca tuvana gık dese sizde hemen protestoya başlıyorsunuz :F

Sesi de oyunculuğu gibi güzelmiş. Umarım iki meslekte de hak ettiği yerlere gelir. :D

şarkıcılığı oyunculuğundan daha iyi (besteciliği daha iyi) bu oyunculukta hata yaptı tubanın alt kadrosunda yer alıp hata yaptı; ama bu onu şarkıcı yaptı ))))