Ben söyleyeyim yaz döneminde ınstagram hesabından hakaret ve beddua içeren paylaşımlarda bulundu kendisini sevmeyenlere o zamandan sonra ben Tuvana'dan soğudum oyunculuğunu da beğenmiyorum yapay güzelliğini deGaliba evet haklısın. Çünkü neden böyle düşman kesildiniz diye sorarsak hiçbirisi elle tutulur bir neden söyleyemez bence.![]()
Ne yapacaktı teşekkür ederim mi diyecekti. Kıza Twitter'da ne hakaretler ediliyor şaşırıyorum kalıyorum vallahiBen söyleyeyim yaz döneminde ınstagram hesabından hakaret ve beddua içeren paylaşımlarda bulundu kendisini sevmeyenlere o zamandan sonra ben Tuvana'dan soğudum oyunculuğunu da beğenmiyorum yapay güzelliğini de![]()
Beddua etme hakkını nerden buluyor tek sevilmeyen tek kötü yorum alan kendisi değil birçok isme neler neler yazılıyor herkes beddua mı ediyorNe yapacaktı teşekkür ederim mi diyecekti. Kıza Twitter'da ne hakaretler ediliyor şaşırıyorum kalıyorum vallahi
Sonuçta bu bir dizi bence hayali bir karakter ama fanlar abartıyor işte![]()
![]()
Bence beddua etmemiştir sen yanlış anlamışsındır. Çünkü Tuvana birsey yapsa Tuba fanları 10 koyuyor üstüneBeddua etme hakkını nerden buluyor tek sevilmeyen tek kötü yorum alan kendisi değil birçok isme neler neler yazılıyor herkes beddua mı ediyor![]()
Gözümle gördüğüme mi inanıcam sana mıBence beddua etmemiştir sen yanlış anlamışsındır. Çünkü Tuvana birsey yapsa Tuba fanları 10 koyuyor üstüne![]()
Iste bende görmediğim için yorum yapamadım eğer o beddua resmi varsa atar mısın ?Gözümle gördüğüme mi inanıcam sana mı![]()
Beddua fotosunu saklayacak değildim herhaldeIste bende görmediğim için yorum yapamadım eğer o beddua resmi varsa atar mısın ?o zman yorum yapabilirim yoksa görmediğim şey hakkında konuşursam günaha girerim
![]()
Tamam biraz araştırma yaparımBeddua fotosunu saklayacak değildim herhaldeama istersen twitter'dan bir araştır bulabilirsin belki yaz döneminde olmuş bir olaydı o olaydan sonra da Tuvana'ya büyük tepki oluşmuştu