Tuvana Türkay Albüm Çıkartıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Yer Gök Aşk ve Kara Para Aşk'ta rol alarak oyunculuk anlamında adından söz ettirmeyi başaran Tuvana Türkay, müzik piyasasına da giriş yapıyor!

Kral Pop'ta yayınlanan Mehmet'in Gezegeni'ne Mustafa Ceceli'ye süpriz yaparak konuk olan Tuvana Türkay, yeni albüm çıkartacağı müjdesini verdi. Tuvana Türkay, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Kader Diyorlar' isimli şarkısını da seslendirdi. Şarkıya klip çekileceğini de duyurdu. Şarkının aranjörlüğünü ise, Mustafa Ceceli üstlendi.

Samsun Demir'in yapımcılığında çıkacak Tuvana Türkay'ın yeni albümü, 12 Ocak'ta müzik piyasasında yerini alacak.

İşte programdaki Tuvana Türkay'lı kesitler:

replay tuşu doğduğuna pişman olacak

birazdan elemliler kederliler gelir

Hayırlısı olsun, sesi de güzelmiş. Umarım ilgi görür. Oyunculuktan pek hayır yok gibi kendisine. Tekrar başarılar.

Anladı oyunculukta başrole çıkamayacağını şansını birde şarkıcılıkta denesin bakalım

İyi bari hemen döndü oyunculuktan
Sesi fena değil de şarkı kötü

Birşeyi anlamıyorum, Tuba hayranları şu kızı neden sevmiyor, resmen düşman kesilmişler.

Birşeyi anlamıyorum, Tuba hayranları şu kızı neden sevmiyor, resmen düşman kesilmişler.
tuba bergüzar ya da ayça bingöl gibi oyunculuğu ön plana çıkan bir isim deil güzelliği ile gündemde yıllardır Tuba fanları da daha güzel kızı görünce rakip ilan ediyorlar belli ki

tuba bergüzar ya da ayça bingöl gibi oyunculuğu ön plana çıkan bir isim deil güzelliği ile gündemde yıllardır Tuba fanları da daha güzel kızı görünce rakip ilan ediyorlar belli ki
Yine kafasında kurmuş
senin hayal gücün çok geniş senarist olmayı düşündün mü

türkiye hazır değil benim senaryolarıma
belki hbo satın alabilir

ayrıca gerçekleri söyledim yine fanfinilerin işine gelmese de olur her zamanki gibiA:

Galiba evet haklısın. Çünkü neden böyle düşman kesildiniz diye sorarsak hiçbirisi elle tutulur bir neden söyleyemez bence.

Bence güzel söylemiş ama hit olamaz.
Oyunculukta çok başarılı bence yolunu şaşırtmasın.

Oyunculuktan cekilmek ile iyi yapmis.