batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,257
- Puanı
- 1,061
Ona @MEnes 'in doktorunu önermiştim bir Enes'de işe yaramayıp diğerinde yaramışGeliyorum buraya doğru. Demek buraya kadarmış ha...
------
Şerlok beyciğim o kadar laftan sonra gözlerini tedavi ettirmeye karar vermiş herhalde
------
Aslı Enver
Niye üzgün atıyorsun ki seninki önde sonuç olarakOyunu kullan bekletme @MasacRE olan oldu...
Yok @MasacRE daha oylamamıştı, onu kandırmak istedim çünkü o onunkisi. Benimki değil Tuvana ve Aslı nerdeyse aynı ayarda. İkisi başka isimlerle eşleşseydi benden oy alırdı ki zaten şuana kadar hep oy verdim ben.Niye üzgün atıyorsun ki seninki önde sonuç olarak
Yahu zaten fark kapanmayacak seviyeye gelmiş hala algı çalışması peees beeeeeeeeeeeeeee.Yok @MasacRE daha oylamamıştı, onu kandırmak istedim çünkü o onunkisi. Benimki değil Tuvana ve Aslı nerdeyse aynı ayarda. İkisi başka isimlerle eşleşseydi benden oy alırdı ki zaten şuana kadar hep oy verdim ben.
Nerede algı yapıyorum? Bu garanti ve bunu defalarca dillendirdim. Anlamadın galiba, Aslı, Masacre'nin gözde ismi ve o daha oylama yapmadan onu kandırdımYahu zaten fark kapanmayacak seviyeye gelmiş hala algı çalışması peees beeeeeeeeeeeeeee.
Allah'tan aynı ayarda da milleti kandırıyorsun 😡😡
Ok ok sen bu konularda fenasın dosimosi...Nerede algı yapıyorum? Bu garanti ve bunu defalarca dillendirdim. Anlamadın galiba, Aslı, Masacre'nin gözde ismi ve o daha oylama yapmadan onu kandırdım
Sadece 1 grup çekişmeli gidiyordu ama o da artık son oylarda bence garanti etti. 3 fark mı ne var ama yinede onda bakacağız durumlara ama diğer 3 grup bitti şimdiden.
Sen insanı yoruyorsun.Ok ok sen bu konularda fenasın dosimosi...
Sen de insanı yoruyorsun sori..Sen insanı yoruyorsun.
Tamam istediğin gibi düşün
Ozaman alıntı etme yorulmazsın, yazan sendin.Sen de insanı yoruyorsun sori..
İstediğin buysa etmem sana iyi etkinlikler.Ozaman alıntı etme yorulmazsın, yazan sendin.
...
Tripxxİstediğin buysa etmem sana iyi etkinlikler.