'Tutar mı Tutar' Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
thumbnail_1436201425.jpg

Yaz sezonunun ikinci kurbanı da belli oldu!

Show TV, Fabrika Kızı'ndan sonra Tutar mı Tutar'ın da final yapmasına karar verdi. Başrollerini Paşhan Yılmazel, Cahit Gök, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Zeynep Kankonde, Hilmi Özçelik, Selen Uçer ve Rıza Sönmez'in paylaştığı yapım, 17 Temmuz'da yayınlanacak olan 4. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizi, bir gün kendilerini bir dizinin içinde bulan iki arkadaşın yaşadığı olayları konu alıyordu.

Tutar mı Tutar, final bölümüyle 17 Temmuz Cuma 23.15'te Show TV'de!

Madem final olacaksa eski saatinde final yapsalardı ama beklenen karardı şaşırtmadı.

Dizinin bir suçu yok. Show tv suçlu bana sorsalar hangi gün yayınlıyorlar bu diziler hic bilmem düşünun yani.

Dizi gayet keyifli ve şu an yayınlanan yaz dizilerine oranla farklı bir işti. Dikkat çekmedi ne yazık ki. Artık show TV de başlayan diziler 1 0 yenik bbaşlıyorlar maalesef.

Dizi gayet keyifli ve şu an yayınlanan yaz dizilerine oranla farklı bir işti. Dikkat çekmedi ne yazık ki. Artık show TV de başlayan diziler 1 0 yenik bbaşlıyorlar maalesef.​
şahsen tadı damağımda kaldı desem yeridir diziye :)

fabrika kızı 3.bölümden sonra gider dedim 4.bölüme final haberi çıktı aynı şey tutarmı tutar ve aşk zamanı içinde geçerli dedim 4. bölüme tutarmı tutarada haber geldi şimdi aşk zamanınada bekliyorum aynı haberi üçte ü yapalım 3ü bir arada olsun tam olsun hahaha:F:F

Başka bir kanal da yayınlansaydı eminim tutardı, Show Tv'de yayınlanması yanlıştı zaten kanal bitmiş daha neyine yayın yapıyorsa..

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919