Show Tutar Mı Tutar - Dizi Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Bir sabah uyandıklarında kendilerini bir dizinin içinde bulan iki genç kahramanımızın düştükleri bu absürt durumu anlatan Tutar Mı Tutar bu akşam 21.00'de yayın hayatına başlıyor.

BKM Film imzalı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Cahit Gök, Paşhan Yılmazel, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Zeynep Kankonde, Hilmi Özçelik, Bahadır Efe, Ferdi Sancar, Rıza Sönmez, Selen Uçer, Barış Aytaç, Celal Tak ve Caner Alkaya gibi isimleri izleyeceğiz.

Dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz. Tutar Mı Tutar, yeni bölümleriyle Cuma akşamları Show TV ekranlarında olacak.

tutar-mi-tutar.jpg

Kadro gerçekten de çok iyi, merakla bekliyorum diziyi. Kiralık Aşk'tan sonra netten izleyeceğim ilk bölümü. :)

Son düzenleme:
Mutlu Ol Yeter'in yerini doldurur mu bilinmez ama alışılmışın dışında bir iş denediği için şans vereceğim. :)

Ceyda Ateş için tutmasını çok isterim. Bugün göz gezdirmeyi düşünüyorum. Umarım komedi sevenlerin göz ve kulak zevkine hitap eden bir iş olur. :)

Fabrika Kızı dizisi gibi başlayacak bence ve tutmayacak. Ben umutlu değilim açıkçası diziden.

Dizinin ismi ''Ya Tutarsa'' olarak kalmalıydı. Şuan ki ismi hiç iyi değil. Tanıtımlar ortalama ama pek başarılı değil. Ne bileyim, ben tutmasını isterim ama.

Valla @sürgünüm bir şans vereyim yine de beğenmezsem kaparım zaten zevkine izliyorum boşluktan :)

@Aserat tüm dizilere olumlu yorum geliyor ama tutmuyor :D
Büyük ihtimalle Fabrika Kızı gibi bu da tutmayacak, ama Show reyting kaygısı olmadan yaz sonuna kadar devam ettirir diye düşünüyorum. :)

Tüm diziler alıyor almasına da, bunu Kardeş Payı'na benzetenler de olmuş. :X

Ben diziden hiçbir şey anlayamadım belki sen anlamıştırsın diye soracaktım. :)
neyi anlamadın bir mahalle var bu mahalle dizi seti içeriye iki başrol normal hayattan giriyor . bu ikili kimlere aşıklar falan anlamaya çalışıyor. bu diziden çıkmanın en kolay yolu diziyi bitirmek onun için imkânsız aşkı bulup evlenip diziyi bitirmek istiyorlar