'Tut Ki Gecedir' Çok Yakında Kanal D'de!

kanal d çıldırmış olmalı bu sezon . geçen sezonun hayal kırıklığını örtme derdinde

Denise Capezza iyiymiş diğer isimlerde sevdiğim oyunculardan oluşuyor.

Diziye şans vermeyi düşünüyorum. :)

Geçen sezon zor günler geçiren Kanal D bu sezon işini sağlamak için bol bol dizi siparişi vermiş anlaşılan. :)

Demiştim Kanal D'yi telaş saracak diye yine dediğim çıktı. :)

e kıvanç'ın da dizisi ocakta kanal D'de değilmiydi ? ben anlamıyorum iyice kanalın ne yaptığını. sanırsam her güne 2 dizi koyucak yada belli projelere şimdiden güvenmediği için yedek listesini oluşturuyor.

e kıvanç'ın da dizisi ocakta kanal D'de değilmiydi ? ben anlamıyorum iyice kanalın ne yaptığını. sanırsam her güne 2 dizi koyucak yada belli projelere şimdiden güvenmediği için yedek listesini oluşturuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Star TV'de yayınlanacak diye hatırlıyorum.

kanal d beni çok şaşırtıyor.Eğer bu dizi başlarsa bu sene ay yapımdan dizi almaz.Çünkü çok dizisi oldu kanalın.Kara para yalan aşkta atv de olur.Artık ay yapım dizilerini star tv ve atv den izleriz.
medcezir starda
kurt seyd shura starda
karadayı atv de
kara p y aşk ta atv de olur heralde :)

Aslında kanalı belli bile değildir. Daha çok Star TV ile anıldı. Yetkili bir ağızdan duymak lazım yani. Birisinin birşey demesi belirli bir kaynak değil yani. :)
bende biliyorum heralde furkanın %100 lük bi kaynak olmadığını :) ama sen nasıl kesin bi niteliği olmayan durumu öyle aklımda kalmış dediysen , bende aynısını dedim.