'Tut Ki Gecedir' Çok Yakında Kanal D'de!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
PUc60rZsrL43pY9hpDC24Kui.jpg

Yepyeni bir dizi geliyor ve dizi ile ilgili detaylar belli oluyor. Oya Doğan köşe yazısında dizi ile ilgili detayları verdi.

Başrollerde Oktay Kaynarca, Murat Ünalmış ve Sanem Çelik var. Dizide Emir, Ali ve Zeynep karakterleri var. Emir'i Oktay Kaynarca, Ali'yi Murat Ünalmış ve Zeynep'i Sanem Çelik oynuyor. Dizide aynı zamanda Elif Ongurlar, Dennise Capezza, Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın ve Bülent Polat gibi isimler var. Dizinin yönetmeni ise henüz belli değil. Senaryo İpek Göknel ve Gökhan Zincir imzalı. Proje danışmanlığı Ziya Öztan'a ait olacak.

Klasik bir aşk hikayesi olacak. Ali ve Emir yetimhanede yetişir. Ali, Emir'i korur ve Emir de aileye girer. Aileye hizmet eder. Ali ile Emir aynı kıza aşık oluyor ve 'Tut Ki Gecedir' dizisi aslında şimdi böyle başlıyor. Dizi çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek.

Kanal D'den Yepyeni Bir Dizi Daha: 'Tut ki Gecedir'

Kasım ayında Kanal D'de yepyeni bir drama projesi daha başlayacak. Kod adı 'Tut ki Gecedir' olan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor.

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan'ın haberine göre, başrollerini Oktay Kaynarca, Murat Ünalmış ve Sanem Çelik'in paylaşacağı diziyi İpek Göknel ve Gökhan Zincir yazıyor.

Levent Ülgen, Denise Capezza, Elifcan Ongurlar, Nilüfer Açıkalın ve Bülent Polat gibi isimlerin bir araya geldiği projenin yönetmeni belli değil iken, dizinin Kanal D'de ekrana geleceği açıklandı.

uC8vnCI4S4f8Bdm4D2lNPhc5.jpg

Diziyi Süreç Film'in yapması biraz düşündürücü. Çünkü onların yaptığı yapımları pek beğenmiyorum açıkçası.

Kanal d'nin bu kadar çok işi varken bunun kanal D'de başlaması gerçek dışı geliyor bana.

surec filmin akli basina geldi demek artik para buyuk dramlarda + dunyaya pazarlamk.

kanal D de bu sezon işi şansa birakmayacak hangi dizi olmadi yenisi.

Son düzenleme:
Vay Oktay Kaynarca varmış daha nolsun kesinlikle izlerim. Kanal D bu sezon en başarılı sezonlarından birini yaşayacak gibi görünüyor. :) Yalnız Murat Ünalmış Muhteşem Yüzyıl'da Sokullu'yu oynamayacak mıydı?

Vay Oktay Kaynarca varmış daha nolsun kesinlikle izlerim. Kanal D bu sezon en başarılı sezonlarından birini yaşayacak gibi görünüyor. :) Yalnız Murat Ünalmış Muhteşem Yüzyıl'da Sokullu'yu oynamayacak mıydı?

Aynen ya, Murat Ünalmış'ın bu kadroda olmaması gerekiyordu. Yoksa Muhteşem Yüzyıl'dan vaz mı geçti?

Son düzenleme:
Hiç başlamasın bence. :)

Ayrıca dizi olağanüstü kalite kokuyor(!) :) Bakalım süreç filme laf edenler bu diziye ne diyecek? :)

Büyük ihtimal yine olumlu yorumlar yağacak, dizi kanal d'de. :))

Yine iyi bir proje ve yine Kanal D :) Dizi pt2'de yayınlanıp , yüksek oranlar alacaktır bence :)

Dennise Capezza uçurum'dan sonra tekrar ekrana geri dönüyor , kadroda oldukça iyi tutma şansı yüksek

Dizinin kadrosu oldukça sağlam ama benim beğenmediğim nokta Murat Ünalmış ve Sanem Çelik uyumsuzluğu...İkiliyi yakıştıramadım.Umarım iyi gider dizi.

Özelikle Denise Capezza'ya çok çok sevindim. Keşke Lavinia Longhi de olsaydı :)