Turgay Ciner Show TV'ye Talip Oldu

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Habertürk TV, Bloomberg ve Habertürk gazetesinin patronu Turgay Ciner, Show TV'ye de talip.

Medyatava internet sitesinde çıkan habere göre Ciner'in Show TV için TMSF yetkilileri ile masaya oturmuş hatta anlaşmada büyük bir yol kat edilmiş.

Turgay Ciner daha önceleri ATV ATV avrupa ve Kanal 1 televizyonlarının sahibi idi.

Kanal 1'in çok yakında yeniden açılacağını sitesinden duyuruldu Kanal 1 iptal mi edilecek yoksa yayın hayatına başlayacak mı merak konusu.

1.jpg

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    29.9 KB · Hit: 573
Koskoca atv'yi en zirvedeyken kaptırdı şimdi show'u mu sahlandırcak??? Evet Ciner alırsa Show 1.ciliğe göz kırpabilir. Ciner'in ulusal kanallar arasında olması televizyon dünyasına yepyeni can kan getirir.:X

Show Tv mi kalmış artık, direk kapanmalı artık o kanal :)

Haluk sadece Fox TV'yi seviyorsun diye başka kanallara böyle çirkin laflar etmene gerek yok konuya girmesen de olur bu şekilde yorum yapacaksan her fırsatta!

Ben özgür ifademle net ve gerçekçe konuştum, bir şey yaptığım yok gördüğün gibi :)

Bence ikinizde bu davranışlarınıza bir dur deyin yahu. Biriniz Fox'u diğeriniz Show'u kötüleyeceğim diye birbirinizin kalbini kırmaya değer mi? @haluk792, @mrt-06

Bence ikinizde bu davranışlarınıza bir dur deyin yahu. Biriniz Fox'u diğeriniz Show'u kötüleyeceğim diye birbirinizin kalbini kırmaya değer mi? @haluk792, @mrt-06
Esra ben hiçbir zaman Fox TV'ye laf söylemedim Haluk'un hassasiyeti için ama her Show TV konusunda bu kanal kapansın demekte doğru mu sence? @haluk792

Haluk Fox'u övme diyen yok ama diğer kanalları kötülemene gerek yok. Alt tarafı bir kanal için birbirinizin kalbini kırmaya değer mi? Para verseler bu kadar övmez insan. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy