serenaya çok benziyorHayır bekendimi yırtıyorum kaç gündür Angelina`mmm diye
serenaya çok benziyorHayır bekendimi yırtıyorum kaç gündür Angelina`mmm diye
Benzemesi normal ikiside dünya güzeli ve çok seksiserenaya çok benziyor
turabi kim ki vadici oynayacak o hatayı yapmazlarvalla senin vadici arkadaşların istemez özellikler @takas
Valla o melankolik vadide oynasIn vadinin kalitesini cok dû§ûrûrturabi kim ki vadici oynayacak o hatayı yapmazlar
maskeli oynayabilir diyor amaValla o melankolik vadide oynasIn vadinin kalitesini cok dû§ûrûr
@Maskeli Fedai nin gözûnû kör etmi§ turabi sevdasI o her§eyi turabi olarak görûyormaskeli oynayabilir diyor ama
kim salladıysa artık böyle bişey söz konusu bile değilmaskeli oynayabilir diyor ama
her güzel birbirine benzemez ama dikkatli baktımda bu serenay galiba yaBenzemesi normal ikiside dünya güzeli ve çok seksi
Her listelerde 1.sırada olan Angelina Jolie`yi Serenay`a benzetmen ne güzel teşekkürler.her güzel birbirine benzemez ama dikkatli baktımda bu serenay galiba ya
bence serenay daha güzelHer listelerde 1.sırada olan Angelina Jolie`yi Serenay`a benzetmen ne güzel teşekkürler.
Turabiyi unuttuk bile abi@Maskeli Fedai nin gözûnû kör etmi§ turabi sevdasI o her§eyi turabi olarak görûyor
Sende Turabi üzerinden iyi hit yaptınBir Turabi konusu daha mı bulsam ne yapsam.
Ne yapayım ama Maskeli. Türk halkımız çok sevmiş Turabiyi bana da ekmeğime yağ sürmek düşer.Sende Turabi üzerinden iyi hit yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?