serenaya çok benziyorHayır bekendimi yırtıyorum kaç gündür Angelina`mmm diye
![]()
serenaya çok benziyorHayır bekendimi yırtıyorum kaç gündür Angelina`mmm diye
![]()
Benzemesi normal ikiside dünya güzeli ve çok seksiserenaya çok benziyor![]()
turabi kim ki vadici oynayacak o hatayı yapmazlarvalla senin vadici arkadaşların istemez özellikler @takas![]()
Valla o melankolik vadide oynasIn vadinin kalitesini cok dû§ûrûrturabi kim ki vadici oynayacak o hatayı yapmazlar
maskeli oynayabilir diyor amaValla o melankolik vadide oynasIn vadinin kalitesini cok dû§ûrûr
@Maskeli Fedai nin gözûnû kör etmi§ turabi sevdasI o her§eyi turabi olarak görûyormaskeli oynayabilir diyor ama![]()
kim salladıysa artık böyle bişey söz konusu bile değilmaskeli oynayabilir diyor ama![]()
her güzel birbirine benzemez ama dikkatli baktımda bu serenay galiba yaBenzemesi normal ikiside dünya güzeli ve çok seksi![]()
Her listelerde 1.sırada olan Angelina Jolie`yi Serenay`a benzetmen ne güzel teşekkürler.her güzel birbirine benzemez ama dikkatli baktımda bu serenay galiba ya![]()
bence serenay daha güzelHer listelerde 1.sırada olan Angelina Jolie`yi Serenay`a benzetmen ne güzel teşekkürler.![]()
Turabiyi unuttuk bile abi@Maskeli Fedai nin gözûnû kör etmi§ turabi sevdasI o her§eyi turabi olarak görûyor
Sende Turabi üzerinden iyi hit yaptınBir Turabi konusu daha mı bulsam ne yapsam.![]()
Ne yapayım ama Maskeli. Türk halkımız çok sevmiş Turabiyi bana da ekmeğime yağ sürmek düşer.Sende Turabi üzerinden iyi hit yaptın![]()