Turabi Diskalifiye Olacak mı?

Şimdiye kadarki diskalifiyelere bakarsak zaten takımiçi kavgalar yüzünden verilmiş hepsi.

Ama şöyle bir gerçek var. Bu çok saçma açıklama olmuş.

O zaman eğer durum 9-9 ise, benim oyunum bitmişse, nasılsa oyundan da diskalifiye olmayacağım diyip, alayım elime bir topu, fırlatayım birisinin kafasına, yetmedi tekme ile kumu savurayım gözüne. Böyle bir şey var mı ya?
iyide turabi 9-9 da takım en iyisi olarak yarisacak ki ona bu ceza anlamlı olur. zaten bu ikinci kez yapıldığı için diğer yarışmaya da yansiyabilir

iyide turabi 9-9 da takım en iyisi olarak yarisacak ki ona bu ceza anlamlı olur. zaten bu ikinci kez yapıldığı için diğer yarışmaya da yansiyabilir
Tamam da Hilmicem de var orda. Ben Turabi yapsın diye demedim ki.

Bu olaydan sonra mesela örnek olarak veriyorum, ben ünlülerde yarışan ve yarışmalarda zayıf olan birisiyim. Durum 9-9. Ben Tanere gıcık oluyorum. Alıyorum elime topu kafasına fırlatıyorum. Bu yüzden çok saçma bu durum.

Eğer diskalifiye olmayacaksa 1 sayı + olarak ünlülere yazılabilir ve Turabi bu hafta olan bütün oyunlardan diskalifiye edilebilir. Madem yarışmadan diskalifiye yapmayacaksa böyle yapmalı en azından.

zaten turabi adalar birleşince bu sinirle birine girişir, adam dövüş sanatların da striptizden daha iyi, acun o zaman önlem alır turabiden dayak yemezse bu arada tabi ))))

Tamam da Hilmicem de var orda. Ben Turabi yapsın diye demedim ki.

Bu olaydan sonra mesela örnek olarak veriyorum, ben ünlülerde yarışan ve yarışmalarda zayıf olan birisiyim. Durum 9-9. Ben Tanere gıcık oluyorum. Alıyorum elime topu kafasına fırlatıyorum. Bu yüzden çok saçma bu durum.

Eğer diskalifiye olmayacaksa 1 sayı + olarak ünlülere yazılabilir ve Turabi bu hafta olan bütün oyunlardan diskalifiye edilebilir. Madem yarışmadan diskalifiye yapmayacaksa böyle yapmalı en azından.
bu durumda diğer maç diskalifiye olur. arkadaşları da yarışmıyor diye adadan yollar. bak seda moral bozdu diye yollandı)))

dediğin gibi cezalar turabinin arkadaşlarına ceza olur

bu durumda diğer maç diskalifiye olur. arkadaşları da yarışmıyor diye adadan yollar. bak seda moral bozdu diye yollandı)))

dediğin gibi cezalar turabinin arkadaşlarına ceza olur
Turabi ordaki kim varsa girişsin şöyle.En çokta Acuna vursun)))

zaten turabi adalar birleşince bu sinirle birine girişir, adam dövüş sanatların da striptizden daha iyi, acun o zaman önlem alır turabiden dayak yemezse bu arada tabi ))))
Turabinin Tayland da ki lakabı TİGER TURABİ adam haftada 3 maçta hepsini nakavt edermiş :A

kimse kelimeleri eğik bükmesin turabi'nin devirdiği çamlar eyfer kulesini geçti :))))) he rşey reyting uğuruna turabiye peşkeş çekiliyor olay bu kadar net :))))
Ah ah şöyle Dorğunun ağzını yüzünü dağıtsa ne güzel olur bari biraz coşarız diskalifiye oluyorsa da olsun nasıl olsa geçen sene kazandı :X

acun beyden bu açıklamayı beklemiyodum 1 değil 2 değil 3 ve bunda haddini aştı gerçekten,tek isteğim halk bunu görür ve sms atmaz!

Acun ve Reklamlar..
Şu Dur-abi komedi delikanlıllıktan bahsedip direklere sarılıyormuş.
İnsan bir laf etmeden önce bir kendine bakar,sonra konuşup insanlara laf söyler :)
Halen nasıl delikanlılıktan bahsediyor, yoksa
'Ekmek Parası ne yapalım çalıştık işte' mi diyor :kiki:

Programdan acilen gitmeli. Bu nasıl bir haksızlık ve saygısızlıktır anlamadım. Adamın Duygu'ya yaptıkları yetmemiş gibi şimdi Doğukan'a sardı.

Adamın kafasına top atıyor yüzüne top atıyor ve diskalifiye olmuyor. :) Eğer bu sezon Survivor izlesem sırf bu olay için izlemeyi anında bırakırım Acun ve reytinglerinden bıktım. Geçen sezon ismini hatırlamadığım bi kız Sahra'ya dokundu diye diskalifiye oldu o kızın reytingi Turabi diye yok diye diskalifiye etmedi Acun bey. Zaten Survivor oyunları da saçmalık çoluk çocukların oynayacağı oyunlar. Amerika versiyonundaki oyunlara bakın bizim oyunlar çocuk oyuncağı resmen. Adamlar orda 90 gün mücadele veriyorlar birinciyi halk seçiyor o da ayrı bi olay zaten. :D Bu Acun'un saçma yarışması için kavga edip kalp kıranlar var bi de. :)

Adamın kafasına top atıyor yüzüne top atıyor ve diskalifiye olmuyor. :) Eğer bu sezon Survivor izlesem sırf bu olay için izlemeyi anında bırakırım Acun ve reytinglerinden bıktım. Geçen sezon ismini hatırlamadığım bi kız Sahra'ya dokundu diye diskalifiye oldu o kızın reytingi Turabi diye yok diye diskalifiye etmedi Acun bey. Zaten Survivor oyunları da saçmalık çoluk çocukların oynayacağı oyunlar. Amerika versiyonundaki oyunlara bakın bizim oyunlar çocuk oyuncağı resmen. Adamlar orda 90 gün mücadele veriyorlar birinciyi halk seçiyor o da ayrı bi olay zaten. :D Bu Acun'un saçma yarışması için kavga edip kalp kıranlar var bi de. :)
Bence oyunlar Türkiyedeki Survivorda daha iyi, yabancı Survivora baktım çok sıkıcı. Acun gibi yapan yok bence. :D

Aslında Berna önce bacağından vurdu, daha sonra tokat ve daha sonra da tekme attı. Bence sadece bacağından vursaydı gitmezdi.

Bence de Turabi diskalifiye olmalıydı, çünkü ilk vukaatı değil.

SMS olayında haklısın. Millet canını dişina takıyor ama kulis yapıp onu göndermek çocuk oyuncağı. Bu nedenle Acun kural koymalı. Haftada belirli sayıda oyun kazanan yarışmacıların ismi yazılmamalı. Böylece köşede köşe kırlenti gibi duranlar arasında olur sadece kalma mücadelesi. :)

Şu program için millet birbirini yiyor en büyük derdim bu olsa keşke. :):)

Turabi demek kavga demek kavga demek reyting demek Acun tabiiki vazgeçmez Turabi'den, şaşırtmadı. 🙂

Şu program için millet birbirini yiyor en büyük derdim bu olsa keşke. :):)

Turabi demek kavga demek kavga demek reyting demek Acun tabiiki vazgeçmez Turabi'den, şaşırtmadı. 🙂
aga keşke nihat doğan olsaydı ya şu turabinin esamesi okunmazdı kavgaysa şovuyla beraber yapardı nihat :kiki:
dilini tutup bikaç gün boş konuşmasaydı şimdi acunun reytingler çok daha yüksek olurdu eminim

Ya bu top turabi nasil cikipta daha ben delikanliyim diye dolaniyor 70 milyonun karsisinda? O giysim ic camasirlarini dans etsin

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd