Turabi Diskalifiye Olacak mı?

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Survivor All Star'ın olay adamı Turabi yine yaptı yapacağını. Bu hafta cumartesi günü oynanacak ödül oyunu mücadelesinde tanıtım fragmanında Turabi ile Doğukan arasında gerilim yaşandı. Olay ödül oyunu için birbirleriyle yarıştılar, mücadeleyi kazanan Doğukan sevincini Turabi'nin klişeleşen aduket hareketi ile gösterdi.

Bu tavıra sinirlenen Turabi, önce elindeki topu rakibine atıyor ve üzerine yürüyor. Son olarak üstüne kum atması sinirleri taşıran son hareket oluyor. İkili arasındaki olay nasıl sonuçlanacak merak konusu ve yarın akşamki bölümde bunun cevabını alacağız. Tabii ki bu olaylardan sonra sosyal medyada [HASHTAG]#TurabiDiskalifiyeEdilsin[/HASHTAG] hastagı ile yorumlar paylaşıldı.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı instagram hesabından açıklama yaptı;
"4000 tane yoruma cevap verme şansım yok ama Survivor'daki oyunları futbol maçı gibi değerlendirirseniz sevinirim. Saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)"
1427453515548.jpg

acun hiç altın yumurtlayan tavuğu keser mi :F 0-15 yaş grubunun biriciği turabicik :A

Ben programı devamlı izlemediğim için kesin konuşamam. Ama Turabi'li kısımlara ne zaman denk gelsem kazandığında hiç TV'ye yakışmayacak ve karşısındakileri kışkırtmak için bilerek haraketler yapıyor. Tamam sevin kendi tarafında ne istersen yap ama karşındakilere öyle haraketler yapmaya kimsenin hakkı yok. Çok saygısız birisi ve en üzüldüğüm şu ki bu saygısızlıkları savunanlar var.

Reyting için öyle yarışmacı lazım, o yüzden kavga bile etse bir bahane bulunur ve diskalifiye olunmaz. Ceza ve uyarı bahane.

Acun bu kadar erken açıklama yapmasaydi keşke. Daha seviniyorlardi arkadaşlar. :F

survivor futbol mu arkadaşım? ne alakası var? ayrıca bizim ligimizde rakibe ana avrat sövenlere uyarı bile verilmiyor. o zaman yarışmacılar birbirlerine ana avrat sövsün, olur mu?
:))))
acun bu adamın onlarca rezilliğine rağmen onu orada tutarsa, kendi futbol benzetmesiyle süper lig durumuna düşer. boş tribünler falan hani, anladın mı acuncum?:))))))

Turabi'nin ilk yarışmasından biliyorum çok cıvık ve abartılı hareketleri var. Tamamen kışkırtmaya yönelik amaçsız hareketler olarak görüyorum yaptıklarını.

Geçenlerde başka bir yarışmacının açıklamalarını gördüm sonuna kadar hak verdim. Kamyon arkası yazıları ezberleyip oraya gelmek ve bu davranışları sergilemek ekrana hiç yakışmıyor hatta kaliteyi düşürüyor. Zaten 2.kez neden yarışmaya alındı hala anlamış değilim. Kamyon arkası ezberleyenler all star yarışı olsa hadi neyse diyeceğim ama o da değil. :D

Acun gereken cevabı vermiş. Oyundan diskalifiye oluyor, Survivordan değil. :D

Çok saçma bir program şu Survivor, Turabi'de program kadar saçma ve gereksiz hoş o programdaki herkes aynı :A

Diskalifiye olmaz yarışmadan ancak kavga felan olursa o zaman olur.

Artis artis hareketler yapıp yarışmacıları tahrik ediyor büyük bir ceza alması lazım 2 veya 3 oyundan men etsinki birdaha yapıyormu o hareketleri bakalım.

ya şu turabiyi desdekleyen arkadaşları anlayamıyorum .neden turabi hakkında eleştiri yapan arkadaşları durmadan ve acımasızca topa tutuyorsunuz :)))))) kimse sizin diğer yarışmacılar hakkındaki olumsuz düşüncelerinizden dolayı sizlerin şahsına saldırıda bulunmuyor :)))))niye turabi meselesini bu kadar çok şahsileştiriyorsunuz ??????:))))))) sonuçta kilimcinin köroğlu kimse kim ??????:)))))

olmayacak tabi de olursa biz kime düşmanlık yapacağız)))

İnanamıyorum gerçekten pes! Tamam 2 tane uyarı almıştı, uyarı almasa tamam. Biz de sarı karttan sonra kırmızı kart geldiğini biliyoruz Acun bey. İlk vukaatı değil bu!

İnanamıyorum gerçekten pes! Tamam 2 tane uyarı almıştı, uyarı almasa tamam. Biz de sarı karttan sonra kırmızı kart geldiğini biliyoruz Acun bey. İlk vukaatı değil bu!
sarı kartı ilkinde hakana yaptığında verdi. hakana 2. yaptığında kırmızı kart verdi. 3. de daha büyük ceza verecektir. dünde yazdım bu diskalifiye için yeterli bir şey degil. diskalifiye için düşmanlık olması lazım kavganın bitmemesi lazım. Nihat ile Pascal olayında tüm ekip Pascali tutamadı o olaya bakınca bu basit bir mesele gereksiz kendinizi doldurmayın derim

sarı kartı ilkinde hakana yaptığında verdi. hakana 2. yaptığında kırmızı kart verdi. 3. de daha büyük ceza verecektir. dünde yazdım bu diskalifiye için yeterli bir şey degil. diskalifiye için düşmanlık olması lazım kavganın bitmemesi lazım. Nihat ile Pascal olayında tüm ekip Pascali tutamadı o olaya bakınca bu basit bir mesele gereksiz kendinizi doldurmayın derim
Şimdiye kadarki diskalifiyelere bakarsak zaten takımiçi kavgalar yüzünden verilmiş hepsi.

Ama şöyle bir gerçek var. Bu çok saçma açıklama olmuş.

O zaman eğer durum 9-9 ise, benim oyunum bitmişse, nasılsa oyundan da diskalifiye olmayacağım diyip, alayım elime bir topu, fırlatayım birisinin kafasına, yetmedi tekme ile kumu savurayım gözüne. Böyle bir şey var mı ya?

kimse kelimeleri eğik bükmesin turabi'nin devirdiği çamlar eyfer kulesini geçti :))))) he rşey reyting uğuruna turabiye peşkeş çekiliyor olay bu kadar net :))))