Bu iyiymiş.
Cadı bir rolde oynayacaksa olabilir tabii...
Bu iyiymiş.
ayol pis pis yasemin bile ömüşe turboşun köseme yakıştığından daha fazla yakışıyorKadro gitgide güzelleşirken bunun dahil olması kötü oldu.
Dur şimdi o çok sinirlendi.@xemrexxx maşallah her yere etiketlemişsin beni ama buraya neden etiekt yapmamışsın gelip bir kahkaha atardık hatta atalım
![]()
ay turabiye çok meraklsını bakıyorum da@xemrexxx maşallah her yere etiketlemişsin beni ama buraya neden etiekt yapmamışsın gelip bir kahkaha atardık hatta atalım
![]()
Dur şimdi o çok sinirlendi.![]()
diriliş ertuğrula hakan köseme turabi sinir kırızı geçirmemek elde değil vlla inş ertuğruluma hakan gelmezde köseme turabi geliray turabiye çok meraklsını bakıyorum da![]()
O ne rolünde olacakmış.diriliş ertuğrula hakan köseme turabi sinir kırızı geçirmemek elde değil vlla inş ertuğruluma hakan gelmezde köseme turabi gelir![]()
bilmiyorumki ama inş yaandır yoksa bede ertuğruldan soğurum hakan gelirse @efe UYAL çünkü turabiden daha fazla gıcığım ben o adamaO ne rolünde olacakmış.![]()
İnşallah gelmez onun oyunculuğu iyi değil bence.bilmiyorumki ama inş yaandır yoksa bede ertuğruldan soğurum hakan gelirse @efe UYAL çünkü turabiden daha fazla gıcığım ben o adama![]()
ay o değil de my konusunda ıuçanlar kösem konusunda da uçmaya başladı rezil oliciler yinediriliş ertuğrula hakan köseme turabi sinir kırızı geçirmemek elde değil vlla inş ertuğruluma hakan gelmezde köseme turabi gelir![]()
Merve Oflaz, Almeda Abazi, Hilmicem İntepe de oynamıştı Survivor'dan.Nefret edeni seveninden daha fazla olan birisi, yapımcı Survivor fanatiği herhalde Merve de oynamıştı.![]()
hepsi 13 bölümlüktüMerve Oflaz, Almeda Abazi, Hilmicem İntepe de oynamıştı Survivor'dan.![]()