EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
beren saat gibi duyarlı bir isimle turabi gibi tam tersi biri aynı dizide yer alıyorsa kusura bakma tek dert reytingtir dizi iyi olmuş kötü olmuş umurlarında değildirTurabi dizide ya 1-2 dakika görünür, görünmez. Sırf bunun için izlememe nedeni mi olur? İzlememek için bahane arıyorsunuz, kusura bakmayın da.
Meryem Uzerli ve Halit Ergenç'li bir dizide de Hilmicem oynamıştı?beren saat gibi duyarlı bir isimle turabi gibi tam tersi biri aynı dizide yer alıyorsa kusura bakma tek dert reytingtir dizi iyi olmuş kötü olmuş umurlarında değildir
hilmicemin ters bir hareketini görmedimMeryem Uzerli ve Halit Ergenç'li bir dizide de Hilmicem oynamıştı?![]()
sseni alalım turabi ile iki dövüşDizinin kalitesi şimdi düştü iyice
![]()
Bu diziye beni alsalar çok daha dikkat çekerdihilmicemin ters bir hareketini görmedimsurvivorda sms e oynaması dışında o da oranın kuralı
)
sseni alalım turabi ile iki dövüş![]()
kenardan berene bakar durursunBu diziye beni alsalar çok daha dikkat çekerdi![]()
Turabi ile oyuncu kadrosu daha da düştü maalesef....kenardan berene bakar durursun![]()
TV de o kadar kendini beğenmiş oyuncu varken bunlari hayranlıkla izleyip Turabiye ağır hakaret edenler var.Aglasam mi gulsem mi bilemedim
Benimki kim, Survivor bitince hiç takip edemedim. Merve'yi diyorsan final gecesi babası yüzünden kızdan soğudum.@sürgünüm seninkide yakında çıkar ekranlara 2 dizi 1 reklam filmi teklifi gelmiş![]()
Kim o.![]()
sahraBenimki kim, Survivor bitince hiç takip edemedim. Merve'yi diyorsan final gecesi babası yüzünden kızdan soğudum.
SahraymışBenimki kim, Survivor bitince hiç takip edemedim. Merve'yi diyorsan final gecesi babası yüzünden kızdan soğudum.