Fanlıkta son nokta. 😱
Engin Akyürek piyasadaki önemli jönler biri her ne kadar beğenmesen de.Niye Engin'in nesi var ki. Kocaman Burnu.Mahsun zaten törpe haliyle egemen olmuş Beren'e.Turabi'de olur.
Engin Akyürek piyasadaki önemli jönler biri her ne kadar beğenmesen de.Mahsun gençlik hatası diyelim.
Benim de pek beğendiğim söylenemez ama adam çok başarılı oldu şimdi Farah, Beren ve Tuba ile başrol oynadı.Yakışıklı bile değil. Ay Yapım şişirdi onu zaten Eylül meselesinde tipsizi oynuyordu süperdi.
Turabi de öyle olacak.Benim de pek beğendiğim söylenemez ama adam çok başarılı oldu şimdi Farah, Beren ve Tuba ile başrol oynadı.
İnanmadığın laflar etme istersen havası söner yakında.Turabi'de öyle olacak.
İnanmadığın laflar etme istersen havası söner yakında.
Muhteşem bir proje seçmiş gerçekten helal olsun tam kendisine yakışan proje.Sırf sana inat yükselir bu adam.Ayrıca zeki adam unutturmuyor kendini.
Muhteşem bir proje seçmiş gerçekten helal olsun tam kendisine yakışan proje.
Gişede çakılınca alır boyunun ölçüsünü gider Tayland'ına geri.Sence hiç başlamayacaktı bile.
Gişede çakılınca alır boyunun ölçüsünü gider Tayland'ına geri.
Az bence.
İzleyen yok dedin.Az bence.
O lafın gelişi öyle dedim.İzleyen yok dedin.Bazı filmleri 1000 kişi izliyor.
O lafın gelişi öyle dedim.
Orası öyle tabi de komedi filmi yine izleniyor Türkiye'de, bazı dram filmleri falan oluyor 1000 kişiyi geçmiyor dediğin gibi.
Allah'a çok şükür öylelerini pek anlamyorum, maşallah de nazar değmesinSahtelik yok bizde. Sen anlamazsın Turabi'den.
Beren'imden hiç bir şey eksilmez. Turabi'nin şanı artar o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?