Fanlıkta son nokta. 😱![]()
Engin Akyürek piyasadaki önemli jönler biri her ne kadar beğenmesen de.Niye Engin'in nesi var ki. Kocaman Burnu.Mahsun zaten törpe haliyle egemen olmuş Beren'e.
Turabi'de olur.
![]()
Engin Akyürek piyasadaki önemli jönler biri her ne kadar beğenmesen de.Mahsun gençlik hatası diyelim.
![]()
Benim de pek beğendiğim söylenemez ama adam çok başarılı oldu şimdi Farah, Beren ve Tuba ile başrol oynadı.Yakışıklı bile değil. Ay Yapım şişirdi onu zaten Eylül meselesinde tipsizi oynuyordu süperdi.![]()
Turabi de öyle olacak.Benim de pek beğendiğim söylenemez ama adam çok başarılı oldu şimdi Farah, Beren ve Tuba ile başrol oynadı.![]()
İnanmadığın laflar etme istersen havası söner yakında.Turabi'de öyle olacak.![]()
İnanmadığın laflar etme istersen havası söner yakında.![]()
Muhteşem bir proje seçmiş gerçekten helal olsun tam kendisine yakışan proje.Sırf sana inat yükselir bu adam.Ayrıca zeki adam unutturmuyor kendini.
![]()
Muhteşem bir proje seçmiş gerçekten helal olsun tam kendisine yakışan proje.![]()
Gişede çakılınca alır boyunun ölçüsünü gider Tayland'ına geri.Sence hiç başlamayacaktı bile.![]()
Gişede çakılınca alır boyunun ölçüsünü gider Tayland'ına geri.![]()
Az bence.
İzleyen yok dedin.Az bence.![]()
O lafın gelişi öyle dedim.İzleyen yok dedin.Bazı filmleri 1000 kişi izliyor.
![]()
O lafın gelişi öyle dedim.
Orası öyle tabi de komedi filmi yine izleniyor Türkiye'de, bazı dram filmleri falan oluyor 1000 kişiyi geçmiyor dediğin gibi.![]()
Allah'a çok şükür öylelerini pek anlamyorum, maşallah de nazar değmesinSahtelik yok bizde. Sen anlamazsın Turabi'den.
Beren'imden hiç bir şey eksilmez. Turabi'nin şanı artar o kadar.![]()