Demin Youtube'de denk geldiğim ve "2M izlenecek kadar ne vardı be" deyip izlediğim Türk hatta Dünya dizi/sinema tarihindeki en gerçekçi sahne!
Yayınlanan son bölüme aittir...
öğrenicek bascak eviBen de dün denk gelmiştim. ss Mesut öğrenince napar kim bilir. ss
Kız da iyiymiş bu arada.
Çok güzel işte beni böyle şeylere etiketleyin 😉@RüzgarGülü bu sahne için sende de bir yorum bekliyorum.
ebru evlenmeden hamile kalıcak aşiret çıkacak işin içindenfark-ı halkın dizisi
Fragmanda var dayak yiyor tunçHadi bakalım versin odunu.
daha belli değil tunç daha öncede evlendiKız, oğlanı tek gecede hamile bırakmiş hayatımdan 5dk çaldın @mrt-06
ben koymuyorum öyle sahnePompy'nin senaryosunun görsel anlatımı olmuş resmen. Öyle alakasız kesmişler yani.
Neyi açmıyorlar? Sana da eğlence çıkardım.@mrt-06 rtürk ceza vermesin diye açmadılar
Ben de dün denk gelmiştim. ss Mesut öğrenince napar kim bilir. ss
Kız da iyiymiş bu arada.
Forumdash eninde sonunda Youtube'de bu videoya denk gelirdin, ben vesile oldum sadece. En son uzayla ilgili bir video izliyordum kendimi bu videoda buldum düşünün.Kız, oğlanı tek gecede hamile bırakmiş hayatımdan 5dk çaldın @mrt-06
Güzel methiye düzerim.@mrt-06 aga konu içindeki cümlelerin çok hoş geliyor kulağa [emoji2]
İzle yalnız cidden sevebileceğini düşünüyorum.Çok güzel işte beni böyle şeylere etiketleyin 😉
mesut izin vermez handeyle evlendirecekTokmakhead ikinci evliliğine doğru koşuyor
Zaten dün gece trendlerde görmüştüm ama bakmamiştim Sen konuyu acınca olay var sandım Pantolonla ben de yatıcam bundan sonra... onla mı ugraşip durucam cıkar giy filanNeyi açmıyorlar? Sana da eğlence çıkardım.
Forumdash eninde sonunda Youtube'de bu videoya denk gelirdin, ben vesile oldum sadece. En son uzayla ilgili bir video izliyordum kendimi bu videoda buldum düşünün.
Güzel methiye düzerim.
İzle yalnız cidden sevebileceğini düşünüyorum.